Waarvoor wil jij het Philips Stadion lenen?

Het Philips Stadion is normaal gesproken een bruisende plek. Een thuis voor vele fans, die wekelijks de tribunes vullen om hun PSV aan te moedigen. Helaas is door de uitbraak van het coronavirus deze energieke plek leeg, zijn de stoeltjes al enige tijd niet meer bezet en is het veld al maanden onbespeeld gebleven.

Op zaterdag 1 augustus leent Freo het Philips Stadion uit en mag jij het stadion weer benutten. Altijd al eens een doelpunt willen maken voor de Oost-tribune? Weten hoe het gras nu écht voelt, jezelf voor even stadionspeaker wanen of gewoon een wedstrijdje latje trappen met je beste vrienden? Zomaar wat ideeën die we voor jullie mogelijk willen maken!

Stuur je idee in en win!
Welk origineel en briljant idee ga jij binnenkort ten uitvoer brengen in ons Philips Stadion? Stuur hieronder je idee in en meld je aan! Wie weet pikken we jouw idee er uit en mag jij je droom, samen met twee vrienden of familieleden, uit komen voeren!

Deze actie in beëindigd, het is niet meer mogelijk je idee in te sturen. De winnaars van deze actie ontvangen uiterlijk dinsdag 21 juli persoonlijk bericht.