Veelgestelde vragen

Wat is een PSV Uitkaart?

De PSV Uitkaart is een PSV Club Card welke op eigen naam staat en waarvan de houder zijn of haar pasfoto heeft laten registreren bij PSV.

Hoe vraag ik een PSV Uitkaart aan?

Om jouw PSV Club Card tevens als PSV Uitkaart te laten registreren, dien je bij PSV Kaartverkoop (ingang 11) langs te gaan. Hier wordt een digitale foto van je genomen, je hoeft dus geen pasfoto mee te nemen. Vergeet niet om je PSV Club Card en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Kan ik ook een pasfoto opsturen?

Nee, het is helaas niet mogelijk om een pasfoto op te sturen. Je moet de pasfoto tijdens openingstijden laten maken bij PSV Kaartverkoop (ingang 11 Philips Stadion). Dit is ook mogelijk voorafgaand aan een thuiswedstrijd van PSV.

Geldt er een minimumleeftijd voor de PSV Uitkaart?

Nee, er geldt geen minimumleeftijd voor de PSV Uitkaart. Iedereen die een uitwedstrijd bezoekt waarbij de PSV Uitkaart verplicht is, dient in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart.

Mijn PSV Club Card staat op een bedrijfsnaam. Kan ik deze dan als PSV Uitkaart gebruiken?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. De PSV Uitkaart is persoonsgebonden. Een PSV Club Card kun je gratis aanvragen, klik hier.

Ik heb op dit moment nog geen PSV Club Card, kan ik toch een PSV Uitkaart aanschaffen?

Je kunt pas een PSV Uitkaart aanvragen, indien je een PSV Club Card op je eigen naam in je bezit hebt. Je hebt deze als je een (Seizoen) Club Card hebt, of lid van de Supportersvereniging PSV bent. Klik hier om een gratis PSV Club Card aan te vragen.

Ontvang ik een nieuwe PSV Club Card?

De pasfoto wordt opgeslagen in een database en vooralsnog niet afgedrukt op de PSV Club Card. Je ontvangt dus geen nieuwe PSV Club Card, maar behoudt je PSV (Seizoen) Club Card of pas van de Supportersvereniging PSV.

Is de PSV Uitkaart voor alle wedstrijden verplicht?

De PSV Uitkaart is verplicht voor alle uitwedstrijden in de Eredivisie en eventuele playoffs. Voor uitwedstrijden in de KNVB beker en Europese wedstrijden is de PSV Uitkaart vooralsnog niet verplicht. Voor wedstrijden waarbij de uitkaart NIET verplicht is, is er een voorrangsverkoop voor uitkaarthouders.

Moet ik mijn PSV Club Card meenemen naar de uitwedstrijd?

Ja, je dient je eigen, bij de aankoop gebruikte, PSV Club Card mee te nemen naar de uitwedstrijd. Op de wedstrijddag wordt deze PSV Club Card via een handcomputer gescand. Op het display verschijnt dan de pasfoto zoals je deze hebt laten registreren.

Kan iemand anders voor mij een toegangskaart voor een uitwedstrijd kopen waarbij de PSV Uitkaart verplicht is?

Ja, iemand anders kan met behulp van jouw PSV Club Card een kaart aanschaffen. De eigenaar van de PSV Club Card waarop de toegangskaart is aangeschaft dient wel zelf de wedstrijd te bezoeken.

Kan ik een uitwedstrijd waarbij de PSV Uitkaart verplicht is, bijwonen met een toegangskaart gekocht met behulp van de PSV Club Card van iemand anders?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. De PSV Uitkaart is persoonsgebonden. De eigenaar van de PSV Club Card waarop de toegangskaart is aangeschaft, dient zelf de wedstrijd te bezoeken.

Kan ik met mijn PSV Club Card een toegangskaart kopen voor iemand anders die niet in het bezit is van een PSV Club Card?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. De PSV Uitkaart is persoonsgebonden. De eigenaar van de PSV Club Card waarop de toegangskaart is aangeschaft, dient zelf de wedstrijd te bezoeken. Diegenen die niet in het bezit is van een PSV Club Card wordt geadviseerd om deze aan te schaffen. Seizoen Club Cardhouders en leden van de Supportersvereniging PSV beschikken met hun pas automatisch over een PSV Club Card.

Waar kan ik kaarten voor de uitwedstrijden waarbij de PSV Uitkaart verplicht is, kopen?

Kaarten voor de uitwedstrijden waarbij de PSV Uitkaart verplicht is, zijn online te boeken via PSV.nl/tickets. Eventueel zijn deze kaarten ook te koop bij PSV Kaartverkoop (ingang 11 Philips Stadion).