Loyaliteitspunten

Bij sommige uitwedstrijden kan PSV beschikken over een beperkt aantal kaarten voor het uitvak. Om de verkoop zo eerlijk mogelijk te laten verlopen is besloten om supporters die uitwedstrijden van het eerste elftal bezoeken, loyaliteitspunten te geven.

Opbouw punten
Voor het bezoek aan een uitwedstrijd van het eerste elftal in de Eredivisie en KNVB beker ontvang je 1 loyaliteitspunt. Voor het bezoek aan een uitwedstrijd in de UEFA Champions en Europa League ontvang je 2 loyaliteitspunten. We hechten er belang aan dat het saldo altijd actueel is. Hierdoor krijgen supporters voorrang op basis van recent uitwedstrijdbezoek. Om het saldo actueel te houden, gelden de opgebouwde punten uit de afgelopen 4 seizoenen.

Saldo checken
Wil je weten hoeveel loyaliteitspunten jij en je gekoppelde vrienden opgebouwd hebben? Log dan in met je relatienummer op PSV.nl/ticketaccount. Bovenaan je profiel zie je het saldo van jouw loyaliteitspunten

Voorrangsregeling
Doordat PSV loyaliteitspunten toekent, kan per wedstrijd in het systeem een voorrangsregeling ingesteld worden indien dit nodig is. Op basis van een aantal factoren wordt besloten waar de grens voor de voorrangsregeling ligt. Denk hierbij aan de vraag naar kaarten, beperkt aantal kaarten autocombi en beperkte capaciteit bezoekersvak.