Het Philips Stadion opent weer

Infographics

Na een bijna vol seizoen zonder supporters mogen we bij de wedstrijd tegen FC Groningen weer beperkt publiek toelaten in het Philips Stadion.

Minstens één wedstrijdbezoek
Wij streven ernaar dat al onze seizoenkaarthouders dit seizoen minstens één thuiswedstrijd bij kunnen wonen. Daarom krijgen supporters die dit seizoen nog niet in het Philips Stadion zijn geweest als eerste de mogelijkheid om een ticket te bestellen voor de aankomende wedstrijd(en).

Aanvangstijdstip
Om jou de mogelijkheid te bieden de wedstrijd te bezoeken zonder de avondklok te overtreden heeft de KNVB het aanvangstijdsstip van de wedstrijd aangepast: PSV - FC Groningen begint om 18.45 uur.

Eerste ring
Aangezien er een beperkt aantal bezoekers is toegestaan hebben wij ervoor gekozen uitsluitend de eerste ring van het Philips Stadion te openen.

Sneltest
Iedere bezoeker moet zich maximaal 40 uur voorafgaand aan het einde van de wedstrijd laten testen. Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een afspraak in te plannen. Let op: alleen testresultaten die zijn ingepland via Testen voor Toegang worden geaccepteerd. De verplichting voor een sneltest geldt voor alle bezoekers vanaf 12 jaar, ook als je al gevaccineerd bent. Kinderen t/m 11 jaar mogen zonder sneltest het stadion betreden.

Bij een negatieve uitslag ontvang je een e-mail met een code die je invoert in de app CoronaCheck. De app maakt vervolgens een QR-code aan die je samen met jouw ticket en ID-bewijs toegang geeft tot het Philips Stadion.

Overige maatregelen
Naast het overhandigen van een negatieve testuitslag dien je tijdens je bezoek aan het Philips Stadion een mondkapje te dragen en 1.5 meter afstand tot andere huishoudens te houden. Je mondkapje mag af zodra je gaat zitten.

Over de sneltest
De sneltesten worden door de overheid beschikbaar gesteld, middels een samenwerking met Stichting Open Nederland. Klik hier of ga naar de app voor meer informatie. Heb je een vraag over het testen? Neem dan contact op via 0800-1421 of stuur een e-mail naar helpdesk@coronacheck.nl.