Voordelen van een PSV Seizoen Club Card

Met een PSV Seizoen Club Card heb je een vaste, overdekte en verwarmde zitplaats met gratis WiFi in één van de meest comfortabele stadions van Nederland: het Philips Stadion. Iedere thuiswedstrijd in de Eredivisie en eventuele play-off thuiswedstrijd ben jij erbij!

Financieel aantrekkelijk
Een PSV Seizoen Club Card is financieel ook erg aantrekkelijk. Je bent verzekerd van een eigen plaats bij alle zeventien thuiswedstrijden in de Eredivisie en eventuele play-off thuiswedstrijden. Je bent bovendien veel voordeliger uit dan wanneer je losse toegangskaarten koopt. De prijs van de PSV Seizoen Club Cards is uiteraard afhankelijk van de plaats in het stadion.

Voorrang bij niet-competitiewedstrijden
PSV Seizoen Club Cardhouders zijn de trouwste bezoekers van PSV. De club geeft hen dan ook altijd bij eredivisiewedstrijden en, indien mogelijk, bij kaartverkoop voor wedstrijden in de Europese competitie of KNVB beker voorrang. Als PSV Seizoen Club Cardhouder sta je altijd vooraan!

PSV Betaalkaart
Jouw PSV Seizoen Club Card is tevens een PSV Betaalkaart. Het aanschaffen van een PSV Betaalkaart naast je PSV Seizoen Club Card is dus overbodig. Waardeer je saldo gemakkelijk op via de PSV App of via PSV.nl/betaalkaart.

PSV Club Card overbodig
De PSV Seizoen Club Card is een Seizoen Club Card en Club Card in één. Het aanschaffen van een PSV Club Card naast je PSV Seizoen Club Card is dus overbodig.