PSV Seizoen Club Card

Bijna twee maanden voor de eerste thuiswedstrijd in de Eredivisie zijn de reguliere Seizoen Club Cards uitverkocht. In totaal zijn er 27.500 kaarten besteld voor het nieuwe seizoen. Het Philips Stadion kan maximaal 28.000 seizoenkaarthouders plaatsen, maar wegens de capaciteitsbeperkende maatregelen vanuit de overheid is besloten de verkoop van de laatste vrijgekomen kaarten voorlopig niet te hervatten.

Mogelijk komen deze laatste beschikbare seizoenkaarten op een later moment in dit seizoen alsnog in de verkoop. Supporters die zich eerder hebben ingeschreven op een wachtlijst ontvangen in dat geval per mail meer informatie hierover. Het is op dit moment niet meer mogelijk je in te schrijven voor de wachtlijst.

Restitutie
Voor ieder Eredivisie-thuisduel waarvoor PSV vanwege overheidsmaatregelen gerelateerd aan Covid-19 geen toegang kan verstrekken, ontvangen seizoenkaarthouders een restitutie van 100%. Per gemiste wedstrijd is dit 1/17e deel van de prijs van de Seizoen Club Card. Kaarthouders hebben geen recht op compensatie wanneer zij zelf niet aan de verplichte overheidsaanwijzingen of -maatregelen willen of kunnen voldoen, zoals het tonen van een vaccinatiepaspoort of negatieve COVID-19 testuitslag. De restitutie wordt aan het eind van het seizoen uitgekeerd, in de vorm van een PSV voucher of cashback. Voor het missen van Europese, KNVB Beker en vriendschappelijke duels wordt geen compensatie geboden.

Huidige Seizoen Club Cardhouders
Alle huidige PSV Seizoen Club Cardhouders ontvangen op 4 mei per e-mail meer informatie over de verlenging van hun PSV Seizoen Club Card.

Prijzen 
Zoals beloofd voeren we voor seizoen 2021-2022 geen prijsverhogingen door. Klik hier voor een actueel overzicht van de prijzen.

Resale & voorwaarden
Resale van je seizoenkaarten is alleen mogelijk voor thuiswedstrijden in de Eredivisie waarbij het van overheidswege is toegestaan dat 35.000 bezoekers een wedstrijd in de Eredivisie bezoeken. Voor Europese, KNVB Beker en vriendschappelijke duels wordt geen resale-mogelijkheid aangeboden. Bekijk hier de volledige voorwaarden van de PSV Seizoen Club Card 2021-2022.

Vragen? 
Mochten er nog zaken onduidelijk zijn, neem dan contact op met PSV Kaartverkoop.

Eendracht maakt macht.

PSV