PSV Seizoen Club Card

Er worden op dit moment geen PSV Seizoen Club Cards meer verkocht.

Huidige Seizoen Club Cardhouders
Alle huidige PSV Seizoen Club Cardhouders hebben afgelopen zomer per e-mail meer informatie over de verlenging van hun PSV Seizoen Club Card ontvangen.

PSV Seizoen Club Card FiftyFifty
Worden er dit seizoen meer dan negen wedstrijden met volledig publiek gespeeld? Dan betaal je per wedstrijd bij. Worden er helemaal geen wedstrijden met publiek gespeeld? Dan ontvang je de helft van je betaling terug. Je betaalt in dat geval dus maar 25% van de originele prijs van jouw Seizoen Club Card. PSV stelt naast deze refund geen aanvullende tegemoetkoming beschikbaar indien er niet of minder voor publiek gespeeld wordt. Er is geen resale mogelijk voor dit type seizoenkaart.

PSV Seizoen Club Card Original 
PSV stelt geen aanvullende tegemoetkoming beschikbaar indien er dit seizoen niet of minder voor publiek gevoetbald wordt. De prijs van de Seizoen Club Card Original blijft ook in seizoen 2021-2022 hetzelfde.

Voorwaarden 
Alle varianten van de PSV Seizoen Club Card zijn enkel geldig wanneer het Philips Stadion volledig geopend is voor publiek. Lees hier de overige voorwaarden van de verschillende seizoenkaarten.

Prijzen 
Vanwege de coronacrisis heeft PSV besloten de prijzen voor Seizoen Club Cards niet te verhogen. Bekijk hier de prijzen voor seizoen 2020-2021. Indien je komend seizoen kiest voor een PSV Seizoen Club Card Original, geldt in het seizoen 2021-2022 voor jouw plek ook hetzelfde tarief.

Vragen? 
Mochten er nog zaken onduidelijk zijn, neem dan contact op met kaartverkoop@psv.nl of 040-250 5505.

Eendracht maakt macht.

PSV