PSV Seizoen Club Card

Huidige Seizoen Club Cardhouders
Alle huidige PSV Seizoen Club Cardhouders ontvangen omstreeks 13 april meer
informatie over de verlenging van hun PSV Seizoen Club Card voor het seizoen
2018-2019.

Nieuwe aanvragen 2018-2019
Indien je een aanvraag wilt doen voor de Family Corner, de Jongerenrang of een rolstoelvak, klik dan op het vak naar keuze. Het bestelproces voor deze vakken wijkt af van de reguliere aanvraag.

Reguliere vakken
Vraag hier jouw PSV Seizoen Club Card(s) aan en ontvang eind mei alle benodigde gegevens om in juni zelf jouw plaats(en) te boeken. Er waren in seizoen 2017-2018 voornamelijk nog plaatsen naast elkaar beschikbaar op de middelste vakken van de tweede ring op de Noord- en Zuidtribune. Voor verdere beschikbaarheid voor het seizoen 2018-2019 zijn we afhankelijk van wijzigingen en annuleringen van bestaande Seizoen Club Cardhouders.

Family Corner (vak UU, rookvrij)
De Family Corner is een tribune speciaal voor kinderen geboren na 30 juni 2003. Elk kind mag maximaal twee begeleiders meenemen. Het is op dit vak niet toegestaan om te roken.

Jongerenrang (vak ZZ, rookvrij)
De Jongerenrang is een tribune speciaal voor jongeren geboren na 30 juni 2000. Volwassenen kunnen geen PSV Seizoen Club Card aanschaffen voor deze tribune. Het is op dit vak niet toegestaan om te roken.

Rolstoelvakken
Ben je rolstoelgebonden en wil je er ook iedere thuiswedstrijd bij zijn? Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor nieuwe aanvragen op een van de vakken RSJ en RSK.
Als rolstoelgebruiker mag je één begeleider met korting meenemen. Een tweede begeleider is ook mogelijk, deze betaalt het normale tarief van de Westtribune.