PSV Seizoen Club Card

Huidige Seizoen Club Cardhouders
Alle huidige PSV Seizoen Club Cardhouders hebben op 20 april 2023 per e-mail meer informatie over de verlenging van hun PSV Seizoen Club Card ontvangen. Bij het verlengen van jouw seizoenkaart kun je zelf kiezen voor een reguliere of All-in seizoenkaart. Verleng uiterlijk 30 juni jouw PSV Seizoen Club Card(s).

verleng je seizoen club card

Seizoen 2023-2024
PSV biedt als pilot dit seizoen twee varianten seizoenkaarten aan. De reguliere en All-in.

Reguliere seizoenkaart
De reguliere seizoenkaart geeft je toegang tot alle thuiswedstrijden van PSV 1 in de Eredivisie.

All-in seizoenkaart
De All-in seizoenkaart geeft je toegang tot alle thuiswedstrijden van PSV 1 in het Philips Stadion. Je dient voor iedere niet-eredivisiewedstrijd wel een ticket te downloaden. Per wedstrijd ontvang je hier als All-in seizoenkaarthouder bericht over.

PRIJZEN ALL IN & REGULIER


Resale & voorwaarden
Per ingang van het seizoen 2023-2024 is het mogelijk om voor alle Eredivisiewedstrijden je stoel(en) aan te bieden voor resale. Je ontvangt maximaal 3 keer een PSV Giftcard van 1/20e deel van de waarde van je seizoenkaart, ongeacht of jouw stoel(en) verkocht worden in de resale. Je kunt je stoelen wel vaker dan 3 keer aanbieden voor resale, echter ontvang je in dat geval geen PSV Giftcard meer.

Voor Europese, KNVB Beker en vriendschappelijke duels wordt geen resale-mogelijkheid aangeboden. Bekijk hier de volledige voorwaarden.

Nieuwe aanvragen
Het is nu niet meer mogelijk om je interesse voor het seizoen 2023-2024 aan te geven. Geef via onderstaande button jouw interesse in een seizoenkaart voor het seizoen 2024-2025 door.

Ik heb interesse in een Seizoen Club Card

Stappen indeling Seizoen Club Cards
Voor de Family Corner, Jongerenrang en rolstoel geldt een aparte procedure.
1. Plaatswijziging huidige seizoenkaarthouders. Zij geven bij PSV Kaartverkoop aan dat ze willen wijzigen van plaats en krijgen bericht wanneer zij zelf via de webshop nieuwe plaats(en) kunnen boeken.
2. Na de huidige seizoenkaarthouders en leden van Supportersvereniging PSV, zijn alle overige supporters die hun interesse kenbaar gemaakt hebben aan de beurt om via de webshop seizoenkaarten te boeken.
3. Leden van de Supportersvereniging PSV, zonder seizoenkaart, kunnen met voorrang per lid één seizoenkaart boeken via de webshop.
4. Uitsluitend leden van de PSV FANclub kunnen een seizoenkaart aanvragen voor de Family Corner.

Vragen? 
Mochten er nog zaken onduidelijk zijn, neem dan contact op met PSV Kaartverkoop.

Eendracht maakt macht

PSV