PSV Seizoen Club Card

Huidige Seizoen Club Cardhouders
Alle huidige PSV Seizoen Club Cardhouders ontvangen per e-mail meer informatie over de verlenging van hun PSV Seizoen Club Card voor het seizoen 2019-2020. Alle wijzigingen kunnen online doorgegeven worden, deze behandelt PSV Kaartverkoop vóór alle nieuwe aanvragen.

Nieuwe aanvragen 2019-2020
Indien je een aanvraag wilt doen voor de Family Corner, Jongerenrang, een specifiek losse plaats of een rolstoelplaats, klik dan op een van de opties naar keuze. Het bestelproces voor deze vakken wijkt af van de reguliere aanvraag.

Reguliere vakken
Vraag hier jouw PSV Seizoen Club Card(s) aan en ontvang begin juni alle benodigde gegevens om in juni zelf jouw plaats(en) te boeken. In het huidige seizoen zijn alle plaatsen uitverkocht. Voor beschikbaarheid voor het seizoen 2019-2020 zijn we afhankelijk van wijzigingen en annuleringen van bestaande Seizoen Club Cardhouders.

Aanvraag specifiek losse plaats
Heb jij interesse in een specifieke losse plaats in het stadion? Vraag deze dan via dit formulier aan. Je kunt deze aanvraag niet gebruiken voor een losse plaats op één van de sfeervakken (U, V, W, X, Y of Z).

Family Corner (vak UU)
De Family Corner is een tribune speciaal voor kinderen geboren na 30 juni 2004. Elk kind mag maximaal twee begeleiders meenemen. Er zijn alleen nog plaatsen met beperkt zicht beschikbaar.

Jongerenrang (vak ZZ)
De Jongerenrang is een tribune speciaal voor jongeren geboren na 30 juni 2001. Volwassenen kunnen geen PSV Seizoen Club Card aanschaffen voor deze tribune.

Roken in het Philips Stadion
Op de tribunes van het Philips Stadion mag met ingang van 1 juli 2019 op wedstrijddagen niet meer gerookt worden. Vanaf het moment dat het stadion opent tot het verlaten van het stadion is het niet toegestaan om te roken. Ook alle vormen van e-smoking zijn niet langer toegestaan. Lees hier meer informatie.