PSV Seizoen Club Card

Nog even en dan als vanouds. Die hoop en overtuiging hebben wij echt. Een vol en kolkend Philips Stadion met jouw steun. Alles dat we afgelopen seizoen zo gemist hebben terwijl we het soms zo goed konden gebruiken: het komt er weer aan. We gaan vooruit. Ben jij er bij als het straks weer kan? 

Voor seizoen 2021-2022 bieden we één type seizoenkaart; de PSV Seizoen Club Card. Alleen huidige All-in kaarthouders hebben de mogelijkheid hun type seizoenkaart te behouden na verlengen.

seizoenkaart verlengen seizoenkaart aanvragen

Restitutie
Voor ieder Eredivisie-thuisduel waarvoor PSV vanwege overheidsmaatregelen gerelateerd aan Covid-19 geen toegang kan verstrekken, ontvangen seizoenkaarthouders een restitutie van 100%. Per gemiste wedstrijd is dit 1/17e deel van de prijs van de Seizoen Club Card. Kaarthouders hebben geen recht op compensatie wanneer zij zelf niet aan de verplichte overheidsaanwijzingen of -maatregelen willen of kunnen voldoen, zoals het tonen van een vaccinatiepaspoort of negatieve COVID-19 testuitslag. De restitutie wordt aan het eind van het seizoen uitgekeerd, in de vorm van een PSV voucher of cashback. Voor het missen van Europese, KNVB Beker en vriendschappelijke duels wordt geen compensatie geboden.

Huidige Seizoen Club Cardhouders
Alle huidige PSV Seizoen Club Cardhouders ontvangen op 4 mei per e-mail meer informatie over de verlenging van hun PSV Seizoen Club Card.

Seizoen Club Card All-in
In seizoen 2020-2021 kregen seizoenkaarthouders van het seizoen 2019-2020 de mogelijkheid een Seizoen Club Card All-in af te nemen. Zoals beloofd krijgen All-in kaarthouders de mogelijkheid deze kaart ook in seizoen 2021-2022 en 2022-2023 te verlengen. Hierbij wordt geen prijsverhoging doorgevoerd. Seizoenkaarthouders die in seizoen 2020-2021 géén PSV Seizoen Club Card All-in bij PSV hebben afgenomen, kunnen de PSV Seizoen Club Card All-in in seizoen 2021-2022 en 2022-2023 niet bestellen.

Nieuwe aanvragen
Supporters met interesse in een Seizoen Club Card 2021-2022 kunnen zich aanmelden via bovenstaande button. Na inschrijving ontvangen zij half juni een e-mail met informatie over de verkoopdatum van de seizoenkaarten.

Prijzen 
Zoals beloofd voeren we voor seizoen 2021-2022 geen prijsverhogingen door. Klik hier voor een actueel overzicht van de prijzen.

Resale & voorwaarden
Resale van je seizoenkaarten is alleen mogelijk voor thuiswedstrijden in de Eredivisie waarbij het van overheidswege is toegestaan dat 35.000 bezoekers een wedstrijd in de Eredivisie bezoeken. Voor Europese, KNVB Beker en vriendschappelijke duels wordt geen resale-mogelijkheid aangeboden. Bekijk hier de volledige voorwaarden van de PSV Seizoen Club Card 2021-2022.

Vragen? 
Mochten er nog zaken onduidelijk zijn, neem dan contact op met PSV Kaartverkoop.

Eendracht maakt macht.

PSV