PSV Seizoen Club Card

Er komt een tijd dat we weer gaan voetballen. En wanneer het zover is, hopen we ook dan weer op jouw steun te kunnen rekenen.

We doen er daarom alles aan om je een seizoenkaart aan te bieden die past bij jouw persoonlijke situatie. Vanwege de bijzondere situatie hebben we, in samenspraak met het PSV Klankbord, voor komend seizoen drie verschillende seizoenkaarten ontwikkeld.

Hopelijk hebben we een passende oplossing voor je. We hebben je steun hard nodig, maar welke keuze je ook maakt, voor ons ben je altijd supporter van PSV.

Huidige Seizoen Club Cardhouders
Alle huidige PSV Seizoen Club Cardhouders hebben reeds per e-mail meer informatie over de verlenging van hun PSV Seizoen Club Card ontvangen.

Nieuwe aanvraag
Ben je supporter, heb je nog geen eigen plaats in het Philips Stadion, maar wil je die volgend seizoen wel? Maak dan via onderstaande button je interesse kenbaar.

vraag seizoen club card aan

PSV Seizoen Club Cars | allin
PSV Seizoen Club Card | Fiftyfifty
PSV Seizoen Club Card | original

Voorwaarden 
Alle varianten van de PSV Seizoen Club Card zijn enkel geldig wanneer het Philips Stadion volledig geopend is voor publiek. Lees hier de overige voorwaarden van de verschillende seizoenkaarten.

Prijzen 
Vanwege de coronacrisis heeft PSV besloten de prijzen voor Seizoen Club Cards niet te verhogen. Bekijk hier de prijzen voor seizoen 2020-2021. Indien je komend seizoen kiest voor een PSV Seizoen Club Card Original of PSV Seizoen Club Card All-in, gelden in het seizoen 2021-2022 voor jouw plek dezelfde prijzen.

Vragen? 
Mochten er nog zaken onduidelijk zijn, neem dan contact op met kaartverkoop@psv.nl of 040-250 5505.

Eendracht maakt macht.

PSV