PSV Seizoen Club Card

Seizoen 2018-2019 uitverkocht
Op dit moment is de verkoop voor Seizoen Club Cards gestopt. Het maximale aantal te verkopen Seizoen Club Cards van 28.000 is bereikt.
Je kunt je nog wel inschrijven voor een Seizoen Club Card. Mochten er nog stoelen vrijkomen n.a.v. het niet betalen van Seizoen Club Cards door huidige Seizoen Club Cardhouders, dan zullen wij alle personen die aangegeven hebben interesse te hebben in een Seizoen Club Card, per e-mail informeren over het moment wanneer deze in de verkoop gaan. Indien dit het geval is ontvang je eind juli bericht van ons.

Inschrijven wachtlijst
Indien je een aanvraag wilt doen voor de Family Corner, of de Jongerenrang, klik dan op het vak naar keuze. Het bestelproces voor deze vakken wijkt af van de reguliere aanvraag.

Reguliere vakken
Geef hier aan dat je interesse hebt in een PSV Seizoen Club Card en ontvang, indien er nog plaatsen beschikbaar komen, eind juli bericht van ons over de mogelijkheden.

Family Corner (vak UU, rookvrij)
De Family Corner is een tribune speciaal voor kinderen geboren na 30 juni 2003. Elk kind mag maximaal twee begeleiders meenemen. Het is op dit vak niet toegestaan om te roken. Er zijn alleen nog plaatsen met beperkt zicht beschikbaar.

Jongerenrang (vak ZZ, rookvrij)
De Jongerenrang is een tribune speciaal voor jongeren geboren na 30 juni 2000. Volwassenen kunnen geen PSV Seizoen Club Card aanschaffen voor deze tribune. Het is op dit vak niet toegestaan om te roken.

Rolstoelvakken
De Seizoen Club Cards voor de rolstoelvakken zijn voor seizoen 2018-2019 uitverkocht.