Alle info over de PSV Seizoen Club Card

PSV wordt komend seizoen opnieuw gesteund door een vol Philips Stadion. Alle 28.000 plaatsen die gereserveerd waren voor geïnteresseerden in een Seizoen Club Card zijn uitverkocht.

Laatste lichting
Afgelopen seizoen verkocht PSV ook alle 28.000 beschikbare seizoenkaarthouderplaatsen volledig uit. Ruim 98 procent van de seizoenkaarthouders verlengde hun plaats voor aankomend seizoen. De ongeveer 400 vrijgekomen plaatsen werden in de afgelopen dagen aangeboden aan mensen die eerder dit jaar een aanvraag voor een Seizoen Club Card hadden ingediend. Zij konden dit online doen.

Werkwijze
De vrijgekomen plaatsen zijn in eerste instantie beschikbaar gesteld aan bestaande seizoenkaarthouders die een verplaatsverzoek hadden ingediend. Nadat deze verzoeken waren verwerkt, deed PSV de 400 vrije/vrijgekomen plaatsen in de verkoop.

Mogelijk nieuwe beschikbaarheid   
Mogelijk komen er op een later tijdstip nog enkele plaatsen beschikbaar als er niet wordt voldaan aan de betalingsverplichting. Indien er nog kaarten vrijkomen dan wordt de verkoop mogelijk nog hervat voor supporters die zich voor een seizoenkaart hebben aangemeld. Zij ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Capaciteit Philips stadion 
Omdat PSV kaarten beschikbaar wil houden voor supporters die niet iedere wedstrijd in het Philips Stadion kunnen bezoeken, verkoopt de club jaarlijks maximaal 28.000 seizoenkaarten. Met 2.600 zakelijke stoelen en 1.600 plaatsen , gereserveerd voor het bezoekersvak, blijven er daardoor nog zo’n 3.000 tribuneplaatsen over voor de losse verkoop per wedstrijd. Informatie over die kaartverkoop volgt later deze zomer.