PSV Seizoen Club Card 2020-2021

Beste PSV’er,

Er komt een tijd dat we weer gaan voetballen. En wanneer het zover is, hopen we ook dan weer op jouw steun te kunnen rekenen. Jij. Op jouw plek. In ons stadion. Zodra dat weer kan.  

Jouw stoel is van jou en als het aan ons ligt, blijft dat ook zo. We doen er daarom alles aan om je de mogelijkheid te bieden jouw plek te behouden en PSV te steunen op een manier die bij jouw persoonlijke situatie past. Welke keuze je ook maakt, jij bent een supporter van PSV. In samenspraak met het PSV Klankbord hebben we voor komend seizoen drie verschillende seizoenkaarten ontwikkeld. We hopen hiermee zoveel mogelijk supporters bij de PSV-familie te behouden.

PSV Seizoen Club Card All-in
Met deze seizoenkaart geniet je op jouw vaste plek van alle thuiswedstrijden die PSV speelt; in de Eredivisie, Europees, de KNVB Beker en vriendschappelijk. Je kunt de kaart na komend seizoen verlengen naar seizoen 2021-2022. Je betaalt per seizoen 100% van het reguliere tarief van je seizoenkaart, waarbij de prijs niet verhoogd wordt. Het is tevens mogelijk om na één seizoen de kaart op te zeggen.

Mocht er komend seizoen helemaal niet voor publiek gevoetbald worden, dan werken we in seizoen 2022-2023 ook nog met een All-in seizoenkaart. PSV stelt geen aanvullende tegemoetkoming beschikbaar indien er niet of minder voor publiek gespeeld wordt.

PSV Seizoen Club Card FiftyFifty
Je behoudt je eigen plek en betaalt de helft van de reguliere prijs van je seizoenkaart. Worden er komend seizoen meer dan negen wedstrijden met publiek gespeeld? Dan betaal je per wedstrijd bij. Worden er helemaal geen wedstrijden met publiek gespeeld? Dan ontvang je de helft van je betaling terug. Je betaalt in dat geval dus maar 25% van de originele prijs van jouw Seizoen Club Card. Hiermee behoud je toch je plek en steun je de club uiteraard ook. PSV stelt naast deze refund geen aanvullende tegemoetkoming beschikbaar indien er niet of minder voor publiek gespeeld wordt.

PSV Seizoen Club Card Original
Met dit type Seizoen Club Card steun je PSV financieel gezien optimaal. Je behoudt je eigen plek, tegen de reguliere prijs van je seizoenkaart. PSV stelt geen aanvullende tegemoetkoming beschikbaar indien er komend seizoen niet of minder voor publiek gevoetbald wordt. De prijs van de Seizoen Club Card Original blijft ook in seizoen 2021-2022 hetzelfde.

Voorwaarden
Alle varianten van de PSV Seizoen Club Card zijn enkel geldig wanneer het Philips Stadion volledig geopend is voor publiek. Lees hier de overige voorwaarden van de verschillende seizoenkaarten, zodat je een passende keuze kunt maken.   

E-mail 26 mei
Op dinsdag 26 mei ontvang je een e-mail waarmee je jouw plaats(en) voor seizoen 2020-2021 kunt verlengen naar een van de bovengenoemde opties, annuleren of wijzigen. Eind mei start de voorinschrijving voor nieuwe aanvragen.

Prijzen
Vanwege de coronacrisis heeft PSV besloten de prijzen voor Seizoen Club Cards niet te verhogen. Bekijk hier de prijzen voor seizoen 2020-2021. Indien je komend seizoen kiest voor een PSV Seizoen Club Card Original of PSV Seizoen Club Card All-in, gelden in het seizoen 2021-2022 voor jouw plek dezelfde prijzen.

Vragen?
Mochten er nog zaken onduidelijk zijn, neem dan contact op met kaartverkoop@psv.nl onder vermelding van je naam en relatienummer.

Eendracht maakt macht.

PSV