PSV Campus De Herdgang

PSV Campus De Herdgang vanuit de lucht gezien | Foto: © Ronald Otter PSV Campus De Herdgang vanuit de lucht gezien | Foto: © Ronald Otter

PSV Campus De Herdgang, het sportcomplex van PSV, ligt aan de rand van Eindhoven in een bosrijke omgeving. Het complex telt verschillende voetbalvelden, zowel kunstgras als natuurlijk gras. Daarnaast zijn er uitgebreide trainingsfaciliteiten zoals een fitnesscentrum. PSV Campus De Herdgang ligt nauwelijks vijf kilometer ten noorden van het Philips Stadion. Het complex is niet alleen de trainingslocatie van de PSV-selectie, maar ook de thuisbasis van de jeugd- en amateurteams van PSV.

Bijwonen training PSV-selectie
De mogelijkheid bestaat om een bezoek aan een training van de PSV-selectie te brengen. De PSV-selectie heeft een aantal open en een aantal besloten trainingen in de week. Het schema wordt wekelijks bekend gemaakt. Houd PSV.nl/agenda dus goed in de gaten als je op een specifieke dag naar een training wilt komen kijken. Het schema is iedere week anders, afhankelijk van het programma van de selectie. De open trainingen van PSV zijn vrij toegankelijk, bovendien is er volop gratis parkeergelegenheid. Buiten de besloten trainingen om is iedereen van harte welkom op De Herdgang.

Kantine De Herdgang
Voor een hapje en een drankje kan men op trainingsdagen van de PSV-selectie terecht in de kantine op De Herdgang. Deze ligt op slechts enkele meters van het veld waar de spelers de training afwerken en beschikt over een ruim terras. Publiekskantine De Herdgang is op dagen dat de A-selectie traint geopend van 9.30 uur tot 16.00 uur.

Bezoekadres (profsectie):
Oirschotsedijk 12 (bereikbaar via Achtseweg Zuid)
5651 GC Eindhoven

Bezoekadres (jeugdsectie):
Oirschotsedijk 12a (bereikbaar via Achtseweg Zuid)
5651 GC Eindhoven