Stageplaats FANstore

PSV is een van de meest vooraanstaande voetbalclubs van Nederland. De club kent een rijke historie en zal constant streven naar de Nederlandse top met Champions League-ambities en professionaliteit op en rond het veld. PSV is niet alleen op het veld constant in beweging, ook buiten het veld wordt er alles aan gedaan om succesvol te zijn. Ook zonder voetbaltalent is een carrière binnen PSV mogelijk.

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) Verkoper in de FANstore. Een jong talent op de verkoopvloer die graag ervaring op wil doen in het organiseren van een winkel en de bijbehorende sales.

Afdeling Merchandising
De afdeling merchandising is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een totaal PSV merchandise assortiment en het vermarkten daarvan via de winkel, webshop en groothandel. De afdeling is zelfstandig verantwoordelijk voor alle logistieke stromen welke gekoppeld zijn aan deze activiteiten.

De PSV FANstore is de grootste voetbalwinkel van Nederland voor de échte PSV-supporter en is onlangs uitgebreid met een internationale voetbalkant. In de winkel is de grootste PSV-collectie en een totaal voetbal assortiment te vinden van verschillende merken zoals Nike, Umbro, Puma en Adidas. Daarnaast is de PSV FANstore in het bezit van een uitgebreide voetbalschoenen collectie en replica’s van verschillende buitenlandse clubs. Naast de generieke winkelprocessen worden er regelmatig activiteiten georganiseerd zoals handtekeningen sessies, Phoxy activiteiten en supportersacties.

Als stagiair Verkoper FANstore maak je onderdeel uit van de afdeling Merchandising, maar de kerntaken zijn gericht op de werkzaamheden binnen de FANstore. Je gaat je bezig houden met de verkoop van het gehele FANstore assortiment met een specialisme op het gebied van functionele voetbalartikelen zoals voetbalschoenen, maar ook kleding en aanverwante accessoires.

Wie zoeken wij?

  • MBO student in de richting retail of verkoper;
  • Flexibel;
  • Interesse in sport in het algemeen en voetbal in het bijzonder;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Klantgerichte houding;
  • Passie voor sales;
  • Sociaal vaardig;
  • Teamplayer;
  • Leergierig

Geïnteresseerd?
Ben jij op zoek naar een unieke stageplaats en herken jij je in bovenstaande omschrijving? Stuur dan een e-mail met je motivatie en je CV naar carriere@psv.nl, of vul het formulier in op de eerste pagina.