Interesse in een carrière bij PSV?

Ben je geïnteresseerd in een carrière binnen PSV? In deze sectie vind je informatie over eventuele vacatures en stageplaatsen binnen de organisatie.

Open Sollicitatie
Uiteraard is het mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Een motivatiebrief met bijgaand je CV kun je schriftelijk (PSV, Personeel & Organisatie, Postbus 886, 5600 AW Eindhoven) of vul bij voorkeur onderstaand formulier in. We sturen je altijd een bevestiging van ontvangst. We houden vervolgens je gegevens in file.

   (Afstudeer)stages
   Af en toe zijn er stageplaatsen beschikbaar binnen onze organisatie. Het kan hier zowel gaan om een meeloopstage als om het uitvoeren van een (afstudeer)opdracht. Een (afstudeer)stage is echter alleen mogelijk voor een langere periode van minimaal enkele maanden. Indien je geïnteresseerd bent in een stageplaats binnen onze organisatie ontvangen we ook graag je motivatiebrief met CV.

   1. Vul hier je gegevens in
   2. Bedankt
   Vul hier je gegevens in
   Alleen bij Stageaanvraag
   Waarop je overdag bereikbaar bent
   Maximaal 4 mb. Bij voorkeur Word of PDF
   Maximaal 4 mb. Bij voorkeur Word of PDF

   CSU en Maison van den Boer
   Voor vacatures in de evenementenbranche of catering verwijzen we je naar de site van onze cateraar Maison van den Boer. Voor vacatures in de schoonmaak verwijzen we je naar de site van onze sponsor CSU Total Care.