Amateur Partnerschap

Fieldlab | Football | Amateurvoetbal

Als uw vereniging een Amateur Partnerschap met PSV aangaat, krijgt zij 25 procent korting op testen in het PSV FieldLab. Dat is natuurlijk al mooi meegenomen, maar uw vereniging kan ook kiezen voor een Premium Amateur Partnerschap. De korting op tests in het FieldLab loopt dan op tot liefst 50 procent. En dat niet alleen: verenigingen met een Premium Amateur Partnerschap kunnen één van hun teams, bijvoorbeeld het vaandelteam, helemaal gratis laten testen in het FieldLab.

Premium Amateur Partner van PSV
Als uw vereniging een Premium Partnerschap met PSV is aangegaan, heeft uw club ieder seizoen recht op een test in het PSV Fieldlab voor een compleet elftal van uw vereniging. Daardoor weet u in het vervolg niet alleen dat bijvoorbeeld de linksbuiten een snelle jongen is, maar ook precies hoeveel sneller hij is dan de overige spelers en aan welke punten hij nog kan werken.

Standaard Amateur Partner van PSV
Ook als Standaard Amateur Partner van PSV, zijn er mogelijkheden om als team bij PSV Campus De Herdgang langs te komen en een meting te laten doen in het PSV Fieldlab. Na afloop krijgt u door middel van overzichtelijke diagrammen en grafieken te zien hoe een speler er fysiek gezien voor staat. Het is echter wel een momentopname: voor een beeld van hoe de speler zich ontwikkelt is het wellicht beter om aan het begin en aan het einde van een bepaalde periode metingen te nemen.

Fieldlab | Football | Logo