Bezoek aan PSV op wedstrijddagen

Philips Stadion | © Edwin van Zandvoort

Om de bereikbaarheid van het Philips Stadion te vergroten, heeft PSV op wedstrijddagen een aantal regelingen getroffen. Zo bereik je PSV eenvoudig per fiets, met het openbaar vervoer of met de auto.

Route
Niet bekend in Eindhoven? Bekijk de routebeschrijvingen vanuit verschillende richtingen.

Overige informatie
Op wedstrijddagen wordt de PSV-laan vanaf het centrum richting Strijp-S afgesloten.

Met de fiets
Bij het Philips Stadion wordt tijdens wedstrijddagen een speciale ruimte ingericht om fietsen te stallen. Deze fietsenstalling bevindt zich aan de PSV-laan, aan de noordzijde van het Philips Stadion, tegenover ingang 22.

Uit- en opstapplaatsen voor mindervaliden
PSV beschikt op wedstrijddagen helaas niet over mindervalide parkeerplaatsen naast het stadion. Voor de mindervalide supporters is er een speciale uit- en opstapplaats gelegen voor ingang 8 van het Philips Stadion, aan de Frederiklaan. Hier kun je de mindervalide supporter uit laten stappen, waarna je een parkeerplek in de omgeving kunt zoeken. Ook na de wedstrijd kan er met de auto gestopt worden zodat de mindervalide weer in kan stappen.

Lopend
Vanaf Station Eindhoven is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Philips Stadion. Verlaat het stationsgebouw aan de stadskant * en loop richting het Stationsplein. Vervolgens over het 18 Septemberplein (langs de Bijenkorf) naar de Mathildelaan richting het Philips Stadion.

* Als je met de bus komt moet je even door het stationsgebouw heenlopen.

Met het openbaar vervoer
Ga naar de website www.9292.nl voor de meest actuele reisinformatie naar het Philips Stadion. Het Philips Stadion bevindt zich op tien minuten loopafstand van het Centraal Station.