Routebeschrijving

Het Philips Stadion vanuit de lucht gezien | Foto: © Ronald Otter

Let op: Tot en met het einde van het seizoen 2021-2022 is de parkeergarage (P Philips Stadion) enkel te bereiken via de Anton Philipslaan. De huidige inrit is niet toegankelijk. De uitrit is tijdelijk omgebouwd tot eenbaansin- en uitrit.

Met de auto vanuit Amsterdam/’s-Hertogenbosch (A2)
Op de A2 bij knooppunt Vught links aanhouden naar de A2. Na ongeveer 23 kilometer rechts aanhouden richting de randweg Eindhoven (A58/A2). Bij knooppunt Ekkerswijer rechts aanhouden richting Randweg Maastricht/Venlo. Daarna op het knooppunt Batadorp links aanhouden en de randweg (N2) volgen naar Waalre/Veldhoven. Vervolgens neem je de afslag Centrum/Strijp (afslag 30). Bij de rotonde neem je de eerste afslag. Ga vervolgens bij de stoplichten links. Je bevindt je nu in de Strijpsestraat, die over gaat in de Frederiklaan.

Met de auto vanuit Rotterdam/Tilburg (A58)
Bij knooppunt De Baars rechts aanhouden om op de A58 te blijven. Op het knooppunt Batadorp links aanhouden en de randweg (N2) volgen naar Waalre/Veldhoven. Vervolgens neem je de afslag Centrum/Strijp (afslag 30). Bij de rotonde neem je de eerste afslag. Ga vervolgens bij de stoplichten links. Je bevindt je nu in de Strijpsestraat, die over gaat in de Frederiklaan.

Met de auto vanuit Venlo/Maastricht (A67/A2)
Vanuit Venlo houd je op de A67 na ongeveer 48 kilometer rechts aan richting Randweg N2. Op het knooppunt Leenerheide neem je na ruim 600 meter de eerste afslag op de rotonde richting Centrum Tongelre. Vanuit Maastricht houd je rechts aan op het knooppunt Kruisdonk (A2). Na ongeveer 78 kilometer rechts aanhouden richting Randweg N2. Vanuit beide richtingen rijd je nu naar de Leenderweg. Vervolgens neem je de tweede afslag op de rotonde (Leenderweg). Op het tweede kruispunt ga je linksaf. Je bevindt je nu in de Dr. Schaepmanlaan. Deze weg blijf je volgen tot het derde kruispunt. Hier ga je linksaf (Willemstraat) en vervolgens de eerste straat rechts (Sint Antoniusstraat). Deze gaat over in de Frederiklaan.

Met de auto vanuit Turnhout/Antwerpen (A67)
Op de A67 volg je bij knooppunt De Hogt de Randweg Eindhoven (N2). Neem de afslag naar Veldhoven (afslag 31) en ga vervolgens bij de stoplichten linksaf de Noord-Brabantlaan op. Je rijdt deze weg af tot je op een kruispunt komt met aan de rechterkant het Evoluon (UFO-vorm). Hier ga je bij de stoplichten rechtsaf en vervolgens bij de rotonde rechterdoor. Bij de eerstvolgende stoplichten ga je linksaf de Strijpsestraat in. Deze gaat over in de Frederiklaan.

Route naar parkeerplaatsen
Voor de verschillende parkeergelegenheden rondom het Philips Stadion en de route ernaartoe kun je hier terecht.

Lopend
Vanaf Station Eindhoven is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Philips Stadion. Verlaat het stationsgebouw aan de stadskant * en loop richting het Stationsplein. Vervolgens over het 18 Septemberplein (langs de Bijenkorf) naar de Mathildelaan richting het Philips Stadion.

* Als je met de bus komt moet je even door het stationsgebouw heenlopen.