PSV FANstore

FYSIEKE WINKEL GESLOTEN

De directie heeft besloten om de PSV FANstore in ieder geval tot en met 6 april te sluiten. De online winkel is nog altijd te bereiken via PSVFANstore.nl

De PSV FANstore is dé winkel voor de echte PSV-supporter! In de nieuwe winkel in het Philips Stadion, te vinden bij ingang 17, vind je natuurlijk de meest uitgebreide PSV-collectie van Nederland en een uitgebreid voetbalassortiment. De professionele medewerkers van de PSV FANstore geven je het beste advies over het uitgebreide assortiment. Leden van FC PSV, Phoxy Club en supportersvereniging PSV scoren ook nog 10% korting op het assortiment. Loop dus gerust eens binnen om het PSV-gevoel te ervaren.

Grootste voetbalassortiment
Het voetbalassortiment is zeer ruim door het aanbod van meerdere voetbalmerken. Naast de nieuwste Umbro- en Nike-voetbalschoenen zijn ook voetbalaccessoires, Stanno keepershandschoenen en Derbystar ballen verkrijgbaar. Op ieder moment heeft de winkel de laatste kleuren en modellen voetbalschoenen beschikbaar maar ook een uitgebreide trainingscollectie en kleding van internationale topclubs zoals FC Barcelona, PSG en Manchester City. Maak je voetbalschoenen uniek door ze te laten borduren met je eigen naam of laat je shirt bedrukken. Koop je voetbalproducten in de PSV FANstore en je bent klaar om te presteren op het voetbalveld.

Gratis parkeergelegenheid op P Oost
Bezoekers aan de PSV FANstore kunnen gratis parkeren op P Oost aan de Frederiklaan. Trek bij de slagboom een kaartje en vergeet vervolgens niet om een uitrijkaart te vragen bij de kassa van de PSV FANstore, dan kun je gratis uitrijden. PSV FANstore is gevestigd in het Philips Stadion.


Ingang 17 Philips Stadion
Stadionplein 4
5616 RX Eindhoven
T +31 (0)40 2505 505
F +31 (0)40 2505 603
fanstore@psv.nl