Lid worden

Een lidmaatschap bij FC PSV kost slechts € 25,00 per jaar. Daarvoor profiteren leden van ontzettend veel voordelen. Vul het inschrijfformulier hieronder in en meld direct een nieuw lid aan. Wil je het lidmaatschap liever voor een jaar cadeau geven? Kom dan langs in de PSV FANstore of bestel het cadeaupakket online.

  1. Gegevens nieuw FC PSV-lid
  2. Gegevens contactpersoon
Gegevens nieuw FC PSV-lid
FC PSV is voor supporters van 7 tot en met 14 jaar. De Phoxy Club is speciaal voor supporters van 0 tot en met 6 jaar. Voor supporters met een verstandelijke beperking worden uitzonderingen gemaakt. Neem daarvoor telefonisch contact op via telefoonnummer 040 2505 505 (optie 4).
Leden kunnen telefonisch worden uitgenodigd voor een activiteit of worden geïnformeerd over een gewonnen prijs. Vul hier het telefoonnummer van een ouder of verzorger in.
Uitnodigingen voor activiteiten en prijsvragen worden naar dit e-mailadres verstuurd. Ook kunnen leden per e-mail geinformeerd worden over een gewonnen prijs. Indien het nieuwe lid geen eigen e-mailadres heeft, vul hier dan het e-mailadres van een ouder of verzorger in.