Zo word je lid

Wil jij lid worden van de Phoxy Club? Haal je vader of moeder erbij, want diegene die voor jou betaalt, moet jou ook inschrijven. Een lidmaatschap van de Phoxy Club kost € 22,50. Klik hier voor alle voordelen. Vul samen onderstaand inschrijfformulier in. Wil je een lidmaatschap voor één jaar cadeau geven? Kom dan langs in de PSV FANstore of bestel het cadeaupakket online.

  1. Gegevens nieuw Phoxy Clublid
  2. Gegevens contactpersoon
Gegevens nieuw Phoxy Clublid
De Phoxy Club is voor supporters van 0 tot en met 6 jaar. FC PSV is speciaal voor supporters van 7 tot en met 14 jaar. Voor supporters met een verstandelijke beperking worden uitzonderingen gemaakt. Neem daarvoor telefonisch contact op via telefoonnummer 040 2505 505 (optie 4).
Uitnodigingen voor activiteiten en prijsvragen worden naar dit e-mailadres verstuurd. Ook kunnen leden per e-mail geinformeerd worden over een gewonnen prijs. Indien het nieuwe lid geen eigen e-mailadres heeft, vul hier dan het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Leden kunnen telefonisch worden uitgenodigd voor een activiteit of worden geïnformeerd over een gewonnen prijs. Vul hier het telefoonnummer van een ouder of verzorger in.