Lid worden

Voor slechts € 25,00 profiteren leden een jaar lang van alle voordelen die bij het lidmaatschap horen. Vul het inschrijfformulier hieronder in en maak je (klein)kind direct lid van de Phoxy Club. Wil je het lidmaatschap voor een jaar cadeau geven? Kom dan langs in de PSV FANstore of bestel het cadeaupakket online.

  1. Gegevens nieuw Phoxy Clublid
  2. Gegevens contactpersoon
Gegevens nieuw Phoxy Clublid
De Phoxy Club is voor supporters van 0 tot en met 6 jaar. FC PSV is speciaal voor supporters van 7 tot en met 14 jaar. Voor supporters met een verstandelijke beperking worden uitzonderingen gemaakt. Neem daarvoor telefonisch contact op via telefoonnummer 040 2505 505 (optie 4).
Leden kunnen telefonisch worden uitgenodigd voor een activiteit of worden geïnformeerd over een gewonnen prijs. Vul hier het telefoonnummer van een ouder of verzorger in.
Uitnodigingen voor activiteiten en prijsvragen worden naar dit e-mailadres verstuurd. Ook kunnen leden per e-mail geinformeerd worden over een gewonnen prijs. Indien het nieuwe lid geen eigen e-mailadres heeft, vul hier dan het e-mailadres van een ouder of verzorger in.

Voordelen