sla over
Afbeelding
Phoxy - evenement 2
Afbeelding
Phoxy - evenement 1

Leden van de Phoxy Club worden jaarlijks uitgenodigd voor een uniek evenement met leeftijdgenoten. Deelname aan de evenementen is een gratis onderdeel van het lidmaatschap.

Phoxy Babyfoto (0 jaar)
Het heilige gras in het Philips Stadion betreden én samen op de foto met Phoxy. Een droom voor iedere PSV-supporter met kinderen. Bovendien kunnen jonge gezinnen ook een uniek kijkje nemen in de PSV-kleedkamers of samen op de foto in de dug-out. De Phoxy Babyfoto vindt jaarlijks plaats in augustus/september. Bekijk hier het fotoverslag van afgelopen editie.

Dagje Dierenrijk (1 jaar)
Bij Dierenrijk in Nuenen vind je allerlei dieren, zoals olifanten, apen en zeehonden. Maar eens per jaar loopt er ook een enthousiaste vos in voetbalkleren rond. Phoxy neemt die dag de leden mee naar deze dierentuin. Het bezoek aan het dierenpark vindt jaarlijks plaats in april. Bekijk hier het fotoverslag van afgelopen editie.

Phoxy’s Eerste Voetballes (2 jaar)
Een balletje trappen of gezellig samen overgooien... Kleine PSV-fans spelen natuurlijk graag met een bal. Phoxy heeft daarom iets leuks bedacht: Phoxy’s Eerste Voetballes. Tijdens dit evenement maken kinderen samen met papa, mama, opa of oma spelenderwijs kennis met voetbal in het Philips Stadion! Dit evenement vindt jaarlijks plaats in april. Bekijk hier het fotoverslag van afgelopen editie.