Exposure PSV Esports

exposure PSV Esports

PSV is toegetreden tot wereld van esports in 2016. Het PSV Esports team vertegenwoordigt PSV in nationale (eDivisie) alsook in internationale FIFA en League of Legends toernooien.

Met behulp van PSV Esports en onze esporters hebben wij inmiddels een ruime database van ruim 100.000 (!) jongeren weten te genereren. Naast het fun-gehalte van gamen ligt bij PSV Esports zeker ook de nadruk op het sociale aspect en het verantwoord gamen.

Met Esports weet PSV de verbinding maken met de jongeren doelgroep die in gaming een belangrijke vorm van entertainment vinden. Via deze verbinding is het mogelijk om ook onze maatschappelijk doelstellingen te realiseren en voor onze partners en sponsoren een brug te slaan naar deze voor hen vaak moeilijk te bereiken doelgroep.

Het Philips Stadion beschikt over een speciale Esports room met uitstekende trainingsfaciliteiten voor esports atleten. De Esports room is daarnaast uitgerust met state-of-the-art technologie om via de livestream kanalen van PSV Esport atleten een podium te geven.

PSV Esports voor uw bedrijf inzetten?

Neem contact met ons op