Zeer succesvol weekend jeugdteams PSV

Artikel
Zeer succesvol weekend jeugdteams PSV

Naast het eerste elftal van PSV kwamen er afgelopen weekend ook verschillende jeugdteams in actie. Hoe verging het die ploegen? Je leest het in Blik op de Herdgang.

Van de Riet bezorgt O16 winst
PSV O16 speelde zaterdagochtend tegen de leeftijdsgenoten van FC Volendam. Een duel waarin PSV nog wat recht te zetten had van eerder dit seizoen, toen kreeg de ploeg 4 tegendoelpunten om de oren. In Eindhoven werd er een stuk minder gescoord, slechts één keer. Milan van de Riet was, niet voor het eerst dit seizoen, doeltreffend: 1-0. Een uitgebreider verslag lees je hier.

PSV O15 pakt drie punten in Arnhem
Voor PSV O15 was het een succesvolle zaterdagochtend op Papendal. De ploeg boekte een 2-1 zege in Arnhem. PSV had het in fases erg moeilijk, maar Iggy Houben en Chahid el Allachi bezorgden PSV de zege. Daarmee is het team geplaatst voor de kampioenspoule na de winterstop.

Jason van Duiven de grote man bij PSV O14
De één jaar jongere spelers maakten zichzelf ook blij met drie punten. De generatiegenoten van FC Twente werden in Enschede met 3-1 aan de kant geschoven. PSV kwam al snel op een 2-0 voorsprong, maar kreeg het daarna een stuk lastiger. Voor PSV scoorden Jason van Duiven twee keer, Isaac Babadi nam de andere treffer voor zijn rekening. Meer lees je op deze pagina.

Ruime zege voor PSV O19
PSV O19 kan terugkijken op een uitstekende zaterdagmiddag. De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooy kende een uitstekende generale repetitie voor het Youth League-duel met FC Barcelona. Op De Herdgang werd NAC Breda met 4-1 verslagen. Mathias Kjølø scoorde twee keer, Mohammed Amine Ihattaren en Yorbe Vertessen troffen beiden eenmaal doel. Een videosamenvatting vind je hier.

PSV O13 verliest topper in Amsterdam
Voor PSV O13 stond er een topwedstrijd op het programma. De selectie reisde af naar Amsterdam, waar ze op De Toekomst tegen Ajax speelde. De Ajacieden waren met 2-0 te sterk.

Prima overwinning PSV O17
PSV O17 van trainer Johann Vogel heeft al ruim een maand niet verloren en die knappe reeks werd zaterdag op De Herdgang verlengd. In Eindhoven werd het 3-1 tegen concurrent FC Utrecht. Djenairo Daniëls was met twee treffers de grote man. Ook Noni Madueke scoorde. PSV TV was bij het duel en stelde een videosamenvatting samen.