Wisselende resultaten tegen Sparta Rotterdam

3 min

Vijf jeugdteams kwamen vandaag in actie. Vier van hen speelden tegen dezelfde tegenstander: Sparta Rotterdam. Twee keer werd er gewonnen, één keer gelijk en één keer verloren. Een overzicht.

PSV O13-2 lijdt eerste puntverlies (3-3)
Na vijf overtuigende overwinningen heeft PSV O13-2 voor het eerst puntverlies geleden in de competitie. In Den Haag werd het 3-3 tegen de leeftijdsgenoten van ADO. Na de 3-3 kreeg de ploeg nog veel kansen op de winnende 4-3. Helaas viel die niet meer.

Doelpuntenmakers: Colaes (2), Appiah

PSV O15 wint overtuigend van Sparta (4-0)
Na een 4-1 nederlaag vorig weekend bij AZ heeft de ploeg van trainer Heilmann zich vandaag uitstekend herpakt. Zijn team speelde overtuigend en was een stuk beter dan de bezoekers uit Rotterdam. Na drie minuten stond PSV O15 al met 1-0 voor dankzij een rake kopbal uit een corner. Vlak voor rust werd de score verdubbeld door Bouhoudane. Ook in de tweede helft was de thuisploeg een stuk beter en scoorde het tweemaal. Door deze overwinning staat PSV O15 bovenaan in de competitie.

Doelpuntenmakers: Van der Plas, Bouhoudane, Zimuangana, Bawuah

De tekst loopt door onder de afbeelding

PSV O13-1 dendert door (0-5)
PSV O13-1 reisde net als PSV O14 naar Rotterdam. Op het trainingscomplex van de tegenstander werd vandaag de vijfde zege op rij geboekt. Sparta O13-1 werd met ruime cijfers verslagen: 0-5. Het team staat na zes wedstrijden bovenaan met 15 punten en een doelsaldo van +27. Op de eerste speeldag werd er verloren van Feyenoord, daarna werd alles gewonnen. Dinsdag staat een oefenduel met Alphense Boys O13-1 op het programma.

Doelpuntenmakers: Dumbili, Slaats (2), Bouhamdi, Miguel

PSV O14 verliest in Rotterdam (2-1)
Helaas won niet ieder jeugdteam vandaag van Sparta. PSV O14 wist ondanks een 1-0 voorsprong bij rust niet te winnen van de Rotterdammers. Middag opende na vijf minuten al de score. Vlak na rust scoorde de thuisploeg tweemaal. Aankomend weekend is AZ de tegenstander in Alkmaar.

Doelpuntenmaker: Middag

Geen doelpunten bij PSV O16 (0-0)
Ook PSV O16 wist niet te winnen van Sparta Rotterdam. Op PSV Campus De Herdgang werd het 0-0. Het is de eerste keer dat de ploeg van coach Moeliker puntverlies lijdt. Tot nu toe werd er vier keer op rij gewonnen. PSV O16 speelt net als PSV O14 tegen AZ aankomend weekend, maar dan op eigen terrein.