Wisselende resultaten PSV-jeugdteams

3 min

Een aantal jeugdteams zijn zaterdag begonnen aan de competitie. Andere teams speelden nog een oefenduel. Een overzicht van de voetbalzaterdag.

Mix van PSV O12 en PSV O13 wint van Spartaan'20 O13
Voor PSV O13-2 begon de competitie vandaag. Een gemengd elftal met spelers van PSV O12- en O13 overtuigde en speelde sterk tegen een fysiek sterke tegenstander. Uiteindelijk wist de ploeg vier keer te scoren tegen de Rotterdammers.

Doelpuntenmakers: El Hadj Dani, Smits, Dumbili, Lars

PSV O13 verliest nipt in Rotterdam
De leeftijdsgenoten wisten helaas niet te winnen van een andere Rotterdamse tegenstander: Feyenoord. In Rotterdam werd het 2-1. Doelman Aerts pakte in de 44e minuut een rode kaart, waardoor PSV O13 de hele tweede helft met een man minder stond. Volgende week is Vitesse op PSV Campus De Herdgang de tegenstander.

Doelpuntenmaker: Slaats

PSV O14 onderuit bij Feyenoord
Ook PSV O14 wist niet te winnen van Feyenoord. De Rotterdammers wonnen met 3-0 van het elftal van trainer El Idrissi. Bij rust stond het nog 0-0 op Varkenoord. Na ongeveer een uur spelen besliste de thuisploeg het duel.

PSV O15 walst over Vitesse O15 heen
De ploeg van Heilmann speelde vandaag een uitstekende wedstrijd tegen Vitesse. Dankzij doelpunten van Bouhoudane, Van de Plas en Van de Riet stond het bij rust al met 3-0 voor. Na rust scoorde de ploeg nog tweemaal. De bezoekers deden ongeveer een kwartier voor tijd nog iets terug, waardoor de wedstrijd eindigde in 5-1. Volgende week staat de topper tegen Ajax op het programma.

Doelpuntenmakers: Bouhoudane, Van de Plas, Van de Riet, Quispel, Zimuangana

Perfecte start van de competitie voor PSV O16
Ook PSV O16 speelde deze zaterdag tegen Feyenoord. Op PSV Campus De Herdgang werd de ploeg uit Rotterdam met 4-0 verslagen. Na 45 minuten stond de brilstand nog op het scorebord, maar na rust ging het hard. Binnen drie minuten stond de ploeg ineens met 3-0 voor dankzij Kwaaitaal en El Allachi. In de 56e minuut werd het duel definitief beslist door Simons. De doelpunten zijn terug te zien via de Instagram Stories van PSV.

Doelpuntenmakers: Kwaaitaal (2), El Allachi, Simons

PSV O17 verliest oefenduel van Borussia Mönchengladbach O17
De competitie is nog niet begonnen voor PSV O17. De ploeg van coach Ramzi speelde daarom nog een oefenduel tegen een Duitse tegenstander: Borussia Mönchengladbach O17. Helaas werd deze wedstrijd niet gewonnen: 2-0. Op zaterdag 12 september start de competitie. Eerste wedstrijd: Feyenoord-uit.

PSV O18 speelt doelpuntloos gelijk in oefenduel
Ook de ploeg van Van Nistelrooy speelde nog een oefenduel voordat het echte werk begint. Tegenstander op PSV Campus De Herdgang was FC Schalke 04 O18. Het elftal kreeg een aantal goede mogelijkheden om te winnen vandaag, maar helaas werd er niet gescoord. Eindstand: 0-0. De hele wedstrijd is te vinden op YouTube.