Wisselend weekend voor PSV-jeugd

Jeugd

Afgelopen weekend kwamen verschillende jeugdteams in actie. Hoe verging het die ploegen? Je leest het in Blik op PSV Campus De Herdgang.

Gelijkspel PSV O13-1
PSV speelde afgelopen zaterdag de topper thuis tegen Feyenoord O13. Er werd niet gescoord en de wedstrijd eindigde in 0-0.

PSV O13-2 speelt doelpuntrijke wedstrijd
PSV O13 won na afgelopen week van Feyenoord deze week ook van VVV-Venlo. De ploeg scoorde vier keer en het werd uiteindelijk 4-2 tegen de Limburgers.

PSV O14 verliest topper tegen Feyenoord
PSV O14 overheerste de hele wedstrijd tijdens de topper tegen Feyenoord O14. Helaas bracht het niet tot scoren. De Rotterdammers wonnen met 0-1.

Isaï Middag grote man van PSV O15
PSV O15 beleefde een doelpuntrijke zaterdagmiddag. Het team won met 1-6 van de Alphense Boys O15. Isaï Middag is de grote man van de wedstrijd. Hij maakt vier doelpunten en één assist. Volgende week speelt het team de topper tegen Feyenoord in Rotterdam.

Wedstrijd PSV O16 afgelast
De topper tussen PSV O16 en Ajax O16 werd afgelast.

Overwinning PSV O17
PSV O17 reisde afgelopen zaterdag naar Overijssel waar ze de wedstrijd speelden tegen PEC Zwolle O17. Het team won met 0-2. Het eerste doelpunt werd al in de vierde minuut gemaakt door Jevon Simons. Twee minuten later kwam Julian Kwaaitaal aan de bal, en scoorde hij het laatste doelpunt van de wedstrijd. Volgende week speelt de ploeg een oefenwedstrijd thuis tegen Borussia Mönchengladbach

Ruime overwinning PSV O18
PSV O18 boekt een ruime overwinning tegen sc Heerenveen. De ploeg won het thuisduel met 5-0.