Winst heilig tegen ADO voor PSV Vrouwen

Artikel
Winst heilig tegen ADO voor PSV Vrouwen

Het vrouwenteam staat aan de vooravond van een belangrijke week in de kampioenspoule. PSV Vrouwen speelt vanavond het eerste thuisduel in de strijd om de titel tegen ADO Den Haag. Kom jij het team aanmoedigen?

Scherp van start    
Het thuisduel tegen ADO Den Haag is het startsein van een belangrijke reeks in de kampioenspoule met drie duels in een week tijd. Na twee overwinningen in de competitie tegen de Haagse ploeg, schakelde ADO Den Haag in januari het team van coach Sander Luiten uit in de achtste finales van het bekertoernooi na penalty’s. Een voetbalavond lonkt met twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn. Coach Sander Luiten blikt vooruit: “We zijn goed voorbereid en bewust van de belangen. Er heersen geen revanchegevoelens, we weten wat we beter moeten doen ten opzichte van de laatste wedstrijd tegen ADO Den Haag. We kijken uit naar het eerste thuisduel van de kampioenspoule en hopen, ondanks de weeromstandigheden, op de steun van veel publiek.”

Toegang vanaf € 3,00    
Het publiek is vanavond welkom vanaf 18.30 uur, de aftrap is om 19.30 uur. Kom jij PSV Vrouwen aanmoedigen? Toegangskaarten zijn verkrijgbaar aan het verkooploket van sportcomplex De Herdgang voor € 3,00 of € 5,00. De supportersvereniging van PSV is aanwezig en deelt vlaggen uit aan de eerste 250 PSV-supporters voor een sfeeractie.

Bekijk ook