Win kaarten voor de Lichtstadderby

Artikel
Win kaarten voor de Lichtstadderby

Dinsdag 26 juli is het zover: de jaarlijkse PSV FANdag! Rondom het stadion is van alles te doen. En ’s avonds is de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Jij kunt erbij zijn! Als lid van FC PSV maak je kans op kaarten voor deze wedstrijd.

PSV FANdag
Met de PSV FANdag luiden we het nieuwe seizoen in. Vanaf 13.30 uur is er van alles rondom het Philips Stadion te doen. Je kunt een handtekening van je favoriete speler scoren en meedoen aan verschillende gratis voetbalactiviteiten. Ook kun je (tegen betaling) een speciale stadiontour volgen. En natuurlijk kun je met Phoxy op de foto! Houd psv.nl in de gaten voor het laatste nieuws rondom de FANdag.

Spelerspresentatie
Om 19.00 uur speelt PSV de Lichtstadderby, een oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven. Het is de eerste wedstrijd van dit seizoen in het Philips Stadion. Voorafgaand aan het duel worden de spelers op een coole manier gepresenteerd. Kaarten voor deze wedstrijd zijn te koop vanaf € 5,-. Maar als lid van FC PSV maak jij kans op gratis kaarten!

Win kaarten voor PSV – FC Eindhoven
Wil jij de spelers leren kennen en aanmoedigen tijdens hun eerste wedstrijd? Dan heb je geluk! Omdat je lid bent van FC PSV maak je kans op gratis kaarten! Weet jij wie de Lichtstadderby vorig jaar won? Mail het antwoord naar fc@psv.nl. Vermeld in de mail je naam en lidnummer. Of reageer via de mail die je hebt ontvangen. Deelnemen kan tot en met vrijdagochtend 22 juli. Vrijdagmiddag ontvangen de winnaars bericht.

Wil je zeker zijn van een kaartje? Roep je ouders erbij, klik hier en bestel direct je kaarten.