Win een bezoek van Phoxy bij je thuis

Artikel
Win een bezoek van Phoxy bij je thuis

De PSV Kidsclub bestaat 20 jaar! Feliciteer Phoxy en win een bezoek van Phoxy bij jouw thuis.

De PSV Kidsclub bestaat 20 jaar! De afgelopen maanden konden leden hun PSV-wens insturen. Een bezoek van Phoxy bij je thuis is één van de meest ingezonden wensen onder jonge ouders. Daarom is een prijsvraag uitgeschreven onder alle leden van nul tot en met twee jaar: feliciteer Phoxy en win een bezoek van de mascotte bij je thuis.

Wat moet je doen?
Al twintig jaar is mascotte Phoxy het boegbeeld van de PSV Kidsclub. Leden tot en met twee jaar en hun ouders krijgen de kans om Phoxy op een originele manier te feliciteren met deze mijlpaal. De felicitatie kan een kaartje of een tekening zijn, maar ook een leuke foto of een video.

Reageer uiterlijk 7 april

De inzending moet uiterlijk 7 april binnen zijn bij de PSV Kidsclub. Dit kan via de mail: phoxy@psv.nl of via de post: PSV Kidsclub, Postbus 886, 5600 AW Eindhoven. Een inzending afgeven in de PSV FANstore is ook mogelijk. In de week van 8 april worden de winnaars gekozen. Zij krijgen telefonisch bericht. Vergeet dus niet het lidnummer, de naam en een mobiel telefoonnummer bij de inzending te vermelden.