Werk aan je voetbalskills met een Indoor Clinic van PSV

Werk aan je voetbalskills met een Indoor Clinic van PSV
2 min

Wegens groot succes biedt PSV jou ook deze winter de kans om tijdens de winterstop te werken aan jouw voetbalkwaliteiten. Boek een Indoor Clinic van PSV Soccer School en verbeter jezelf via de methodieken van PSV.

Visie van PSV
Alle kinderen maken kennis met de specifieke visie, trainingsmethodieken en coaching van de PSV Jeugdopleiding. De PSV-trainers hebben hun training speciaal afgestemd op de omstandigheden, die bij indoorvoetbal komen kijken. Door de andere ondergrond worden er andere dingen van je gevraagd. Het spelelement staat zoals altijd centraal, maar natuurlijk letten we op ontwikkeling en prestaties.

Voor wie?
De Indoor Clinics zijn voor alle voetballers (jongens en meiden!) van 6 tot en met 13 jaar. Inschrijven kan via de boekingsmodule op de Soccer School website. Wees er snel bij, want vol is vol.

Inschrijven

Ook tof: de Soccer School Trainingsmodule
Wil jij jouw kwaliteiten nóg meer verbeteren? En wekelijks kunnen werken aan jezelf? Kies dan voor een trainingsmodule. De nieuwe trainingsmodule van de PSV Soccer School gaat van start in januari. Dit keer focussen we ons op altijd de beste oplossing kiezen in het veld. Ga je voor het schot of kies je toch voor een pass naar je medespeler? Tijdens de trainingsmodule worden alle kinderen professioneel begeleid zoals jeugdspelers van PSV ook dagelijks ervaren. De modules voor 10-11 jarigen en 12-14 jarigen zitten inmiddels helemaal vol, maar in andere categorieën is nog plaats. Boek je module vandaag nog via onderstaande link.

Boek een trainingsmodule

Met Voetjebal beleven kinderen hun eerste voetbalervaring bij PSV
De PSV Soccer School biedt een PSV-ervaring voor alle leeftijden. Daarom ontwikkelden we PSV Soccer School Voetjebal, een speciaal voetballend-speelconcept voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. Kleuters en peuters maken op een gestructureerde manier (samen met een ouder) kennis met een bal, waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt. Schrijf je vandaag nog in, want het aantal plaatsen is beperkt.

Voetjebal