Weekend vol overwinningen bij PSV Academy

Jong

Afgelopen weekend kwamen verschillende jeugdteams in actie. Hoe verging het die ploegen? Je leest het in Blik op PSV Campus De Herdgang.

Uitstekend wedstrijd PSV O13-1
PSV O13-1 speelde een uitstekende wedstrijd tegen Sparta Rotterdam O13. Het eerste doelpunt maakte Obama Appiah in de vierde minuut. Al snel volgde de tweede door Amir Bouhamdi. Appiah scoorde de derde dankzij een voorzet van Bouhamdi en vervolgens maakte Bouhamdi de vierde dankzij een voorzet van Appiah. Nog voor de rust maakte Thomas Smits via een kopbal de vijfde treffer. Soudais el Hadj Dani maakte na de rust de 1-6. Waarna mede dankzij nog twee doelpunten van David Zadi Makonda Mbuta en Milan Mutsers de wedstrijd eindigde in 1-8.

Overwinning PSV O14
PSV O14 won afgelopen zaterdag ook de wedstrijd tegen de Rotterdammers. De ploeg won uit met 0-4. Fabian Merién, Gennaro van der Sluis, Noah Fernandez en Shuryjano Cornecion maakten de doelpunten tegen Sparta Rotterdam O14.

PSV O15 pakt drie punten tegen Vitesse
PSV O15 won overtuigend van Vitesse O15. In de tweede minuut scoorde Dean IJssel de Schepper het eerste doelpunt. Niet veel later maakte hij ook de tweede. De ploeg kreeg vlak voor rust één doelpunt tegen. Na de rust scoorde Gino Verhulst het derde doelpunt. Drie minuten later maakte IJssel de Schepper het laatste doelpunt en eindigde de wedstrijd in 4-1.

Robin van Duiven de man van PSV O16
PSV O16 speelde afgelopen zaterdag ook tegen de ploeg uit Arnhem. Robin van Duiven was de man van de wedstrijd en maakte voor zijn team drie doelpunten. Mede dankzij hem won PSV met 5-2 van Vitesse O16.