Waardeer online op en win dubbel saldo

Artikel
Waardeer online op en win dubbel saldo

Supporters die het saldo op hun persoonlijke betaalkaart tot een half uur vóór het eerste fluitsignaal komende zaterdag online opwaarderen via de PSV App, maken kans op een verdubbeling van hun saldo.

Opwaarderen via PSV App
Steeds meer supporters weten de online opwaardeermogelijkheid te vinden, daarom wordt het aantal servicepunten in het Philips Stadion verminderd. Via de PSV App kun je het saldo op je betaalkaart opwaarderen met iDeal, Mastercard of Visacard. Daar zie je ook in één oogopslag hoeveel saldo je nog op je kaart hebt staan.

Bij Seizoen Club Cardhouders is de persoonlijke betaalkaart geïntegreerd in hun eigen Seizoen Club Card. Stadionbezoekers zonder seizoenkaart kunnen een losse PSV betaalkaart bemachtigen in het Philips Stadion. Iedereen die al in het bezit is van zo'n kaart verzoeken we, net als alle Seizoen Club Cardhouders, hun saldo online op te waarderen voordat zij zaterdag naar het Philips Stadion komen.

Winnaars in de rust bekend
Sinds dit seizoen betalen Seizoen Club Cardhouders met hun Seizoen Club Card in het Philips Stadion. Supporters die op incidentele basis wedstrijden van PSV bezoeken en dus niet in het bezit zijn van een Seizoen Club Card, kunnen met een losse PSV betaalkaart bij de cateringpunten in het Philips Stadion eten en drinken kopen. De winnaars van de online opwaardeeractie worden in de rust van de wedstrijd tegen NAC Breda bekendgemaakt via de grote LED-schermen in het stadion.