Vrouwenvoetbalmaand bij FC PSV

Artikel
Vrouwenvoetbalmaand bij FC PSV

PSV Vrouwen en FC PSV slaan in oktober de handen ineen met leuke acties. Zo geven de speelsters een persconferentie speciaal voor kinderen en kunnen leden met 50% korting naar PSV Vrouwen - ADO Den Haag Vrouwen.

Kinderpersconferentie PSV Vrouwen
Op woensdagmiddag 17 oktober geven drie speelsters een persconferentie speciaal voor kinderen. FC PSV-leden die kans willen maken om hier met een vriend of vriendin bij aanwezig te zijn, kunnen tot en met dinsdag 9 oktober een vraag insturen via fc@psv.nl. De kinderen met de leukste vragen, zullen een uitnodiging voor de persconferentie ontvangen.

Met 50% korting naar PSV - ADO Den Haag
Zondag 28 oktober staat de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld op sportcomplex De Herdgang en begint om 14.30 uur. FC PSV-leden kunnen met hun FC PSV Club Card met 50% korting kaarten bestellen. Zij hebben zo al een kinderkaartje vanaf € 1,50. Voorafgaand aan de wedstrijd lopen de speelsters hand in hand met leden van de kidsclub het veld op. Na afloop maken zij tijd voor handtekeningen en foto’s

bestel kaarten voor PSV – ADO Den Haag

Win kaarten voor Nederland - Denemarken
Er is een leuke vroege vogel-actie in samenwerking met de OranjeLeeuwinnen. Alle leden die vóór donderdag 4 oktober kaarten bestellen voor PSV - ADO Den Haag maken kans op twee kaarten voor het WK play-off duel Nederland - Denemarken. De wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 5 oktober in het uitverkochte Rat Verlegh stadion in Breda!