Vooruitblik Cocu op De Graafschap - PSV

Vooruitblik Cocu op De Graafschap - PSV
2 min

Trainer Phillip Cocu waarschuwde zijn ploeg op het wekelijkse persgesprek op vrijdagmiddag voor de door hem verwachtte instelling van De Graafschap, komende zaterdag. “Ik verwacht een wedstrijd vol strijd. Daar zullen we goed mee om moeten gaan”, aldus Cocu.

‘Opportunistisch spel’
Cocu blikte op de persconferentie uiteraard vooruit naar het duel dat om 20.45 uur op De Vijverberg begint. Ondanks het feit dat De Graafschap pas twee punten haalde en onderaan de ranglijs staat, verwacht de trainer absoluut geen makkelijk duel in Doetinchem. “De Graafschap zal de ruimtes klein maken en opportunistisch spel laten zien. Dat was de afgelopen wedstrijden ook al te zien en is logisch gezien hun positie op de ranglijst.”

Niet verder kijken dan zaterdag
Dinsdag wacht alweer de volgende wedstrijd, thuis tegen VfL Wolfsburg. Een op papier aantrekkelijker affiche voor velen, maar Cocu wil scherpte zien bij zijn spelers. “We hebben niet de luxe om al aan de volgende wedstrijd te denken. Ik ben ook absoluut niet bezig met spelers ontzien of sparen. Dat kunnen we ons niet veroorloven. We moeten zaterdag eerst zelf presteren. We mogen er dus zeker niet te makkelijk over denken, want dan gaat het zonder twijfel een lastig duel worden.”