Voorlopig nog geen voetbal met publiek

Artikel
Voorlopig nog geen voetbal met publiek

Professionele voetbalwedstrijden vinden voorlopig nog zonder publiek plaats. Het kabinet kondigde vrijdagavond aan dat de duels in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Eredivisie Vrouwen door kunnen gaan, maar dat er vanwege de coronabesmettingscijfers nog geen supporters welkom zijn in voetbalstadions.

PSV 1
Hoe lang dat nog exact zal duren, maakte het kabinet niet bekend. Zeker is dat wedstrijden tot en met 24 januari voor lege tribunes gespeeld worden. Een dag later is er volgens het kabinet een nieuw weegmoment. Bij de thuiswedstrijden tegen Telstar en Ajax zijn geen supporters welkom.

Jong PSV en PSV Vrouwen
Voor Jong PSV geldt dat het tegen VVV-Venlo (vanavond al) en Excelsior voor lege tribunes speelt. PSV Vrouwen heeft de competitie vanavond hervat. Het team speelt tegen Excelsior. Ook het duel tegen FC Twente is niet toegankelijk voor publiek.

PSV-winkels geopend
Het is vanaf zaterdag wel weer mogelijk om te winkelen. PSV FANstore en PSV Eindhoven City Store in het centrum van de stad openen daarom direct hun deuren. De winkels zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De winkel in het centrum is ook op zondag geopend, dan vanaf 12.00 uur. De reguliere openingstijden zijn te vinden via PSVFANstore.nl.