Voorbeschouwing op Jong PSV - FC Oss

Artikel
Voorbeschouwing op Jong PSV - FC Oss

Jong PSV speelt maandagavond in het Jan Louwers Stadion tegen FC Oss. Om 20.00 uur trapt de ploeg van Darije Kalezic af tegen de nummer elf van de Jupiler League. Jong PSV staat dertiende en kan bij winst drie punten inlopen op FC Den Bosch, dat vanavond tegen Jong Ajax speelt.

Zege in Rotterdam
Na drie nederlagen op rij herpakte PSV zich vorige week zondag door knap met 0-2 te winnen bij Sparta Rotterdam. Erik Quekel, die sinds deze winter bij Jong PSV speelt, nam beide treffers voor zijn rekening. Hij scoorde al vroeg in de wedstrijd de 0-1 en maakte er in blessuretijd van de tweede helft 0-2 van. Sparta speelde ongeveer de hele wedstrijd met tien man door een rode kaart voor linksback Kenny Teijsse in de vijfde minuut.

FC Oss thuis beter dan uit
Uitwedstrijden zijn voor FC Oss voorlopig in 2015 voorlopig nog lastige duels. Op bezoek bij FC Volendam werd met 2-2 gelijk gespeeld, maar bij De Graafschap en VVV Venlo werd beide keren met 2-1 verloren. Thuis deed de ploeg van hoofdcoach Wil Boessen het veel beter. Almere City FC en Helmond Sport werden verslagen, tegen Achilles ’29 was de uitslag 2-2. FC Oss wacht dus nog op de eerste uitzege van 2015.

Verlies in Oss
Vlak voor de winterstop werd dit duel ook al gespeeld. In Oss was de thuisploeg destijds met 2-0 te sterk. Istvan Bakx scoorde beide doelpunten. Vlak voor rust tekende hij voor de 1-0 en in de zeventigste minuut besliste Bakx de wedstrijd met zijn tweede van de avond.

Kaartverkoop
Op de wedstrijddag vindt er vanaf 18.00 uur kassaverkoop plaats bij de stadionkassa’s van het Jan Louwers Stadion. Tevens zijn er in de voorverkoop kaarten verkrijgbaar in de PSV FANstore. Per PSV Club Card kunnen twee toegangskaarten worden gekocht, de prijs bedraagt € 5,00 per stuk.

Bekijk ook