Voorbeschouwing Cocu op AZ - PSV

Artikel
Voorbeschouwing Cocu op AZ - PSV

Hoofdcoach Phillip Cocu verwacht dat PSV vrijdag in Alkmaar een kraker tegen AZ tegemoet kan zien. Dat vertelde hij op de wekelijkse persconferentie.

Kraker
“Het is een mooi en interessant duel. AZ verkeert in een goede vorm en zal zeer gemotiveerd aan de wedstrijd beginnen”, aldus Cocu. “Ze hebben goede resultaten behaald, het wordt een kraker in de top van de Eredivisie. Zo leven wij er ook naartoe. Maar ook wij zijn in goeden doen. De spelers zijn erop gebrand om een goede wedstrijd neer te zetten.”

Europa League
Na de wedstrijd tegen AZ is de eerstvolgende tegenstander FC Zenit. Cocu is van plan om voor dat Europa League-duel geen spelers te sparen. “Dat gaat niet gebeuren. We kijken eerst naar deze wedstrijd. We spelen ook nog eens op vrijdag, dus we hebben genoeg tijd om te rusten. De spelers zullen zoals altijd honderd procent geven.”

Guardado is erbij
Andrés Guardado reist ondanks zijn blessure wel mee naar Alkmaar. Of hij ook gaat spelen, is nog onzeker. “Het is nog niet vanzelfsprekend dat hij niet mee zal spelen”, lichtte Cocu toe. “Hij zag zelf ook wel in dat het meeviel en zijn herstel verloopt voorspoedig. We zullen zien wat de reactie na de training van vandaag is. Maar hij reist hoe dan ook mee.”

Bekijk ook

TOP 10 GOALS | Alex

Video

PSV TV | Uitzending 29 mei 2020

Video