Voorbeschouwing Cocu op ADO Den Haag

Voorbeschouwing Cocu op ADO Den Haag
2 min

Hoofdcoach Phillip Cocu wil het seizoen zondag uitstekend afsluiten door te winnen bij ADO Den Haag, zo vertelde hij op de wekelijkse persconferentie.

Winnend afsluiten
PSV was deze week een paar dagen weg naar Spanje om met elkaar het seizoen leuk te beëindigen. Vrijdag stonden de spelers weer op het veld om zich voor te bereiden op de laatste wedstrijd van het seizoen, tegen ADO Den Haag. Phillip Cocu hoopt ook daar een overwinning te boeken met PSV. “De trip was heel goed bevallen, het is leuk om zo tijd met elkaar door te brengen op een manier waarop we dat eigenlijk nooit doen. Zondag gaan we proberen te winnen, dan sluiten we het seizoen geweldig af. Daarna kunnen we gaan werken aan komend seizoen. Maar eerst doen we er alles aan om drie punten te pakken in Den Haag.”

Laatste wedstrijd Faber
Ernest Faber vertrekt na dit seizoen bij PSV, hij wil volgend seizoen op eigen benen staan en zelf hoofdcoach worden. Cocu betreurt het vertrek van zijn assistent. “Het is jammer dat hij weg gaat. We kennen elkaar goed en hebben jarenlang prettig samen gewerkt. Ik begrijp zijn keuze echter goed, hij is een hoofdtrainer en wil zelf ook een club runnen. Door het nu al bekend te maken, weet elke club dat hij beschikbaar is”, aldus Cocu, die vrijdag kan worden gekozen als beste trainer van de Eredivisie dit seizoen.