Voorbereiding | PSV stoomt zich vanaf 5 december klaar voor tweede seizoenshelft

Voorbereiding | PSV stoomt zich vanaf 5 december klaar voor tweede seizoenshelft
2 min
PSV1

PSV begint op maandag 5 december aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Op donderdag 8 december is er een openbaar toegankelijke training op PSV Campus De Herdgang. Van woensdag 14 tot en met vrijdag 23 december bereidt de A-selectie zich in Spanje voor op de hervatting van de Eredivisie. De ploeg gaat op trainingskamp in Marbella.

Trainingskamp & open training
De open training op PSV Campus De Herdgang begint om 10.30 uur. Eventuele wijzigingen vind je in de agenda van PSV.nl. Op het trainingskamp in Marbella zal de ploeg van Ruud van Nistelrooij enkele oefenduels afwerken. In de loop van volgende week volgt hierover meer informatie. Vanwege het WK in Qatar beginnen internationals Cody Gakpo, Xavi Simons, Luuk de Jong en Érick Gutiérrez later aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. 

Oefenwedstrijd 
PSV - AC Milan
Op vrijdag 30 december sluit PSV, in het Philips Stadion, 2022 af met een oefenwedstrijd tegen AC Milan. Tickets zijn te verkrijgen via onderstaande button. Ruim een week later begint PSV officieel aan de tweede seizoenshelft met de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam (7 januari). Drie dagen daarna speelt PSV opnieuw tegen de Rotterdammers. Dan begint de ploeg als titelverdediger aan het bekertoernooi op Het Kasteel.

Ik wil naar PSV - AC Milan