Voor PSV Vrouwen is het seizoen alweer begonnen

Artikel
Voor PSV Vrouwen is het seizoen alweer begonnen

Het vrouwenteam is onder leiding van coach Sander Luiten gestart aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Voor zes speelsters was het dinsdag de eerste training bij hun nieuwe club PSV.

PSV Vrouwen heeft de voorbereiding op het seizoen 2019 - 2020 verdeeld in twee blokken. Deze week is het grootste deel van het team weer gestart. Na een medische keuring bij medisch partner St. Anna Topsupport op maandag, heeft dinsdag de eerste veldtraining voor PSV Vrouwen plaatsgevonden. Onder het toeziend oog van de technische staf onder wie de nieuwe assistent-trainer Danny Koevermans legde het team de eerste meters af op De Herdgang.

Voor speelsters Dana Foederer, Joëlle Smits, Lisan Alkemade, Romée Leuchter, Kaycie Tillman en Chelsea Burns was het de eerste training bij PSV. De nieuw aangetrokken internationals Biesmans en Santiago sluiten op een later moment aan, evenals de speelsters van Oranje O23. Het eerste trainingsblok wordt afgesloten op vrijdag 29 juni. Het tweede blok van de voorbereiding gaat vanaf 15 juli van start, vanaf dat moment zullen ook de (jeugd)internationals gefaseerd instromen zodat PSV Vrouwen kan toewerken naar de competitiestart in de Eredivisie Vrouwen.

Bekijk ook