Volop Mexicaanse activiteiten tijdens en rondom PSV - Excelsior

Artikel
Volop Mexicaanse activiteiten tijdens en rondom PSV - Excelsior

Het duel PSV - Excelsior van vrijdagavond is er niet zomaar een. Tijdens en rondom de wedstrijd tegen de Rotterdammers zijn er verschillende Mexicaanse activiteiten in het Philips Stadion. Die staan allemaal in het teken van het aanstaande ambassadeurschap van Carlos Salcido en Francisco ‘Maza’ Rodriguez.

De oud-spelers, beiden nog actief in hun vaderland, gaan een prominente rol spelen bij het verstevigen van de relatie tussen PSV en het voetbalgekke Latijns-Amerikaanse land. Salcido, tussen 2006 en 2010 PSV’er, is vrijdag aanwezig in het Philips Stadion.

Mexicaanse avond
Daar is de Mexicaan getuige van onder meer een prachtige, Mexico gerelateerde sfeeractie op de Noordtribune, kinderen met sombrero’s en ballonnen in de kleuren van de Mexicaanse vlag. In de rust loopt Salcido een ereronde en wordt hij kort geïnterviewd.

Ben jij erbij? 
En daar blijft het niet bij, want er staan nog veel meer activiteiten en festiviteiten op het programma. Daar kun jij nog bij zijn, want er zijn nog enkele kaarten voor PSV - Excelsior beschikbaar. Vanaf € 29,50 ben je bij het duel dat om 20.45 uur begint. Er geldt een vrije verkoopvoorwaarde dus iedereen kan (extra) tickets kopen.

KLIK HIER VOOR TICKETS

Bekijk ook