Volop Esports-activiteiten

Artikel
Volop Esports-activiteiten

De komende weken zijn er volop Esports-activiteiten te zien op de YouTubekanalen van PSV en de eDivisie. Onder meer Mohamed Ihattaren en Jordan Teze zullen namens PSV Esports in actie komen tijdens verschillende toernooien. Hieronder een overzicht.

Vanavond start FANdevisie
Dinsdagavond starten Ali Riza Aygün, Yusuf Ercan en Romal Abdi aan wedstrijden tegen fans tijdens de FANdivisie. Die begint om 19.00 uur.

Edivisie Open Series
Als tijdelijke vervanger van de eDivisie is er een toernooi geïntroduceerd waar iedereen aan deel kan nemen. De eDivisie Open Series is een online toernooi en biedt plek voor 128 spelers. Namens PSV komen Ali Riza en Yusuf in actie. Selectiespeler Jordan Teze geldt als special guest star van de series die komende woensdag (15 april) en op 22 april te zien zijn. De 15e kijk je via het YouTubekanaal van PSV, de 22e via het kanaal van de eDivisie.

EA SPORTS FIFA 20 #StayAndPlay Cup
Een ander toernooi is de EA SPORTS FIFA 20 #StayAndPlay Cup en daar doet namens PSV Mohamed Ihattaren aan mee. Ook deze wedstrijd staat op 15 april op het programma en is te volgen via Twitch.tv/easportsfifa.

Stay At Home Cup
Esporter Ali Riza komt dan weer in actie op de Stay At Home Cup. Deze wordt gehouden op 16, 23 en 30 april. Het YouTubekanaal van PSV zendt zijn wedstrijden tussen 18.00 en 21.00 uur uit.

Xbox-toernooi voor fans
Tot slot een toernooi waarin de FIFA 20-spelers op de Xbox aan hun trekken kunnen komen. Op 16 april om 13.00 uur spelen fans van PSV tegen elkaar met hun eigen FUT-team. Meer informatie hierover lees je door op de kop van deze alinea te klikken.