Vierduizend supporters welkom bij PSV - FC Groningen

Artikel
Vierduizend supporters welkom bij PSV - FC Groningen

Seizoen Club Cardhouders ontvangen in de loop van komende week bericht over toegang tot de wedstrijd PSV - FC Groningen op 24 april. Omdat er nog veel onduidelijkheden zijn, wacht PSV de eerstvolgende persconferentie van het demissionaire kabinet af, voordat het supporters die voor een bezoek in aanmerking komen nader bericht.

Kans
PSV ontving eerder deze week het bericht dat er bij de wedstrijd PSV – FC Groningen onder voorwaarden vierduizend toeschouwers welkom zijn. De club is blij dat het de kans geboden is het Philips Stadion nog dit seizoen onder voorwaarden te openen voor supporters en wil alle seizoenkaarthouders de mogelijkheid bieden om dit seizoen minstens éénmaal een wedstrijd bij te laten wonen. De club is druk bezig met voorbereidingen om het wedstrijdbezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Omdat PSV - FC Groningen plaatsvindt om 20.00 uur, er op dit moment nog een avondklok geldt en er daardoor nog onduidelijkheden met betrekking tot het bezoek aan de wedstrijd zijn, wacht de club de persconferentie van 13 april aanstaande af. Seizoenkaarthouders ontvangen daarna persoonlijk bericht.     

Janssen: gaan in overleg
Net als de andere clubs in de Eredivisie is PSV niet betrokken bij de besluitvorming. De genoemde protocollen en aantal mensen dat naar binnen mag zijn voor PSV volledig nieuw. Janssen: “Naast het feit dat we in principe blij zijn, roept dit natuurlijk vooral heel veel vragen op. Bij onze fans, maar zeker ook bij ons. We gaan nu in overleg met de betrokken instanties en zullen dan communiceren hoe we met deze situatie omgaan.”