Vier nieuwe namen bij Jong PSV dat uit zal zijn revanche

Artikel
Vier nieuwe namen bij Jong PSV dat uit zal zijn revanche

Jong PSV is de vierde periode goed begonnen met een overwinning op Jong Utrecht en Jong AZ. Vrijdagavond gaan de talenten van PSV daar een vervolg aan proberen te geven in de uitwedstrijd tegen Excelsior. Met de Rotterdammers heeft Jong PSV nog een appeltje te schillen.

Revanche
Het was de openingswedstrijd van het seizoen 2020-2021: Jong PSV – Excelsior. Het had voor een hoop nieuwe jongens een mooi debuut kunnen zijn, maar het verliep anders. Jong PSV kreeg zes doelpunten om de oren en verloor met 1-6. Het team Peter Uneken zal vanavond vastberaden zijn het een en ander recht te zetten.

Selectie
Het moet dat doen met vier nieuwe namen. Doordat Jenson Seelt, Fedde Leysen, Cheick Touré, Ismael Saibari en Mathijs Tielemans alle vijf geblesseerd zijn krijgt het versterking van Onder-18. Livano Comenencia, Ilyas Bougafer, Mylian Jimenez en Koen Jansen sluiten voor het eerst aan bij Jong PSV en maken daarmee kans op hun debuut in het betaald voetbal. Vincent Müller zal aansluiten vanuit de A-selectie en maakt daarmee de selectie compleet.

Lachende gezichten
Door de interlandperiode werd er vorige week geen wedstrijd gespeeld. Wel reisde Jeremy Antonisse af naar het nationale team van Curaçao voor twee wedstrijden in de WK-kwalificatie. Beide duels werden gewonnen en met een assist was Antonisse niet onverdienstelijk. Mohammed Amin Doudah tekende afgelopen week een nieuw contract, dus ook hij zal vanavond met glimlach op het veld staan.

Aanvang van de wedstrijd is om 20.00 uur en is via het schakelkanaal te volgen op EPSN 1.