Vertrek zondag op tijd richting Philips Stadion

Artikel
Vertrek zondag op tijd richting Philips Stadion

PSV wil iedereen die zondag de wedstrijd tegen Feyenoord bezoekt oproepen rekening te houden met verschillende vormen van hinder richting of rondom het Philips Stadion. Mede ingegeven door het feit dat PSV - Feyenoord traditioneel gezien een druk bezochte wedstrijd is, is het advies van de club om op tijd naar het Philips Stadion te komen.

Wegwerkzaamheden    
De wedstrijd PSV - Feyenoord begint om 16.45 uur. Wil je het fluitsignaal aan het begin van de wedstrijd niet missen? Houd dan rekening met mogelijke verkeersvertragingen in verband met diverse wegwerkzaamheden.

Mogelijk ondervinden supporters hinder van wegwerkzaamheden op de A58 van Breda richting Eindhoven en ook op de A2 van Weert naar Eindhoven wordt aan de weg gewerkt. Kijk op Vananaarbeter.nl voor meer informatie.

Ook op diverse locaties in Eindhoven en op de Frederiklaan bij het Philips Stadion is de weg opengebroken. Om te zien waar afsluitingen en/of vertragingen zijn, verwijzen wij je graag naar Live.andes.nl/eindhoven.

Extra servicehulp
Gelijktijdig met PSV - Feyenoord vindt zondag een Feel Good Market plaats op Strijp-S. Ook hier zouden supporters hinder van kunnen ondervinden. Om de doorstroom bij de entrees van het Philips Stadion zo soepel mogelijk te laten verlopen, zet PSV bij de toegangspoorten extra servicehulpen in.