Versterkt Jong PSV treedt aan tegen N.E.C.

Artikel
Versterkt Jong PSV treedt aan tegen N.E.C.

Jong PSV speelt vanavond in het Philips Stadion tegen N.E.C. Nijmegen. De ploeg van Haar wordt versterkt door Room, Maher, Lammers, Rosario en Rigo. Daarnaast kan de trainer ook een beroep doen op Paal, Gudmundsson en Obispo, die regelmatig meetrainen met het eerste elftal.

De tegenstander
Jong PSV speelde twee keer eerder tegen de ploeg uit Nijmegen. In het seizoen 2014-2015 kwamen de teams elkaar tegen in de Jupiler League. N.E.C. won in Nijmegen (5-2), Jong PSV in Eindhoven (1-0). Ruud Brood was dat seizoen de trainer van N.E.C. Dit seizoen staat Adrie Bogers voor de groep. Zijn ploeg staat momenteel zevende in de Jupiler League en heeft evenveel punten als Jong PSV. N.E.C. heeft echter één doelpunt meer gemaakt dan Jong PSV en staat dus een plaatsje hoger op ranglijst.

Alberto

Suently Alberto maakte afgelopen zomer de overstap naar N.E.C. De verdediger stond sinds 2012 onder contract bij PSV en speelde 79 wedstrijden voor het beloftenteam. Twee andere spelers in de selectie van de opponent hebben ook een PSV-verleden: Rayhi en Groeneveld.  

Philips Stadion

De wedstrijd wordt om 20.00 uur gespeeld in het Philips Stadion. Een kaartje kost € 5,- en koop je online www.psv.nl/tickets. Je kunt maximaal twee kaarten per PSV (Seizoen) Club Card kopen. Er zijn alleen kaarten voor de vakken N, O en P beschikbaar.

Maandagavond zijn er bij het stadion ook nog kaarten verkrijgbaar. Voor de kaartverkoop kun je om 18.30 uur terecht bij ingang 11 van het Philips Stadion. De stadionpoorten openen om 19.00 uur.

Bekijk ook

'Het is goed om hier te zijn'

Video

PSV SPECIAL | Otten Cup

Video

SAMENVATTING | PSV - FC Utrecht

Video