Verschillende GLOW-belevenissen in Philips Stadion

Artikel
Verschillende GLOW-belevenissen in Philips Stadion

Van 10 tot en met 17 november 2018 staat Eindhoven weer in het teken van GLOW. TWOFIFTYK brengt ook dit jaar een magische lichtshow in het Philips Stadion waar techniek en muziek de overhand nemen. Voor het event zijn verschillende tickets verkrijgbaar.

Thema Shadows & Light
De lichtprojecten van GLOW zijn met elkaar verbonden door een looproute van zes kilometer door het centrum van de stad. Het thema van deze 13e GLOW-editie is Shadows & Light.

"Every picture has its shadows. And it has some source of light. Blindness, blindness and sight" - Joni Mitchell

Verschillende tickets
Je kunt GLOW op verschillende manieren beleven. Zo kun je een ticket kopen voor de lichtshow. Onderstaand zie je de prijzen.

Online tickets € 5,-
Kindertickets (tot 12 jaar) € 1,-
Deurverkoop (kassa’s op de route) € 7,50

Koop hier je ticket

Vrijdag en zaterdag zijn er drie shows per avond om 18.30, 20.00 en 21.30 uur. Van zondag t/m donderdag zijn er twee shows per avond om 18.30 en 20.00 uur. Elke show duurt een half uur. Er zijn per voorstelling een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Arrangementen
Combineer de lichtshow met een heerlijke borrel of diner in het pop-up restaurant op de Bestuurs- en Sponsoretage van het Philips Stadion. Aansluitend aan het diner kijk je de lichtshow van 20.00 uur op een eigen lederen fauteuil in de verwarmde VIP-loge. Klik op meer info voor alle arrangementen en de bijbehorende menu's.

ARRANGEMENTEN

MEER INFO

PSV GLOW Tour 
Ontdek unieke plekken achter de schermen in het Philips Stadion. In een rondleiding van 30 minuten word je meegenomen in de wereld van PSV, waarbij je uiteraard een kijkje neemt in de PSV-kleedkamer, de spelerstunnel en meer. Na de tour neem je plaats op de tribune om de spectaculaire lichtshow van GLOW van dichtbij te aanschouwen. De PSV GLOW Tour start op de Promenade, ingang 10. Een kaartje inclusief toegang tot de lichtshow kost € 10,-.

PSV GLOW TOUR