Verreth: ‘We kunnen een mooie plek bemachtigen’

Artikel
Verreth: ‘We kunnen een mooie plek bemachtigen’

Het seizoen zit er voor Jong PSV bijna op. Vrijdag strijdt aanvaller Matthias Verreth met zijn ploeg in het Philips Stadion voor een mooie eindklassering in de Keuken Kampioen Divisie.

“We beleefden een moeizame start. We lieten wat punten liggen in het begin, maar daarna hebben we de weg omhoog gevonden”, begint Verreth. “We hadden een heel nieuw team. Veel jongens moesten wennen aan het niveau van de competitie.” Volgens de Belgische aanvaller is vooral het ervaren belangrijk. “Het is lastig dat ik vertel wat die jongens moeten doen ondanks mijn ervaring. Zij moeten dat echt zelf ervaren en vanuit daar leren zij.”

Over die ervaring heeft Verreth niet te klagen. Inmiddels zit zijn vierde seizoen er bij Jong PSV op en maakte hij ook zijn debuut in de hoofdmacht. In de laatste drie seizoenen presteerde Jong PSV met Verreth prima. “Alle drie de seizoenen zijn goed geweest. We hebben toen goed gepresteerd. In 2017 werden we vierde en in 2018 vijfde. Ook dit seizoen zijn we op weg een mooie plek op de ranglijst neer te zetten.”

Jong PSV -Telstar is vrijdag gratis te bezoeken. Daarvoor dien je via onderstaande button een ticket aan te vragen. De PSV FANstore is speciaal voor deze wedstrijd geopend tot de aftrap (20.00 uur). Daar vind je tot de aftrap een aantal exclusieve wedstrijdaanbiedingen.  

Vraag je ticket aan