Verkoopinformatie PSV Vrouwen - Ajax Vrouwen

Artikel
Verkoopinformatie PSV Vrouwen - Ajax Vrouwen

Op vrijdag 20 maart is het Philips Stadion het decor voor de competitietopper tussen PSV Vrouwen en Ajax Vrouwen. Het is de eerste keer dat het vrouwenteam een wedstrijd in het stadion speelt. Ga jij de primeur bezoeken? Lees hier meer over de kaartverkoop.

Aanvoerder Jeslynn Kuijpers kondigde het nieuws in het Philips Stadion zelf aan. Kuijpers hoopt op een sfeervolle ambiance: "Voor veel meiden is het de eerste keer dat ze in zo'n atmosfeer gaan spelen. Dit is een ontzettend mooie kans voor ons."  

Couponcodes verzilveren  
Seizoenkaarthouders van PSV, PSV Vrouwen en leden van PSV Kidsclub ontvangen donderdag 23 januari per mail een persoonlijke couponcode om de wedstrijd in het Philips Stadion te bezoeken. Het verzilveren van de codes kan online via PSV Kaartverkoop tot en met 29 januari 2020. Voor seizoenkaarthouders van PSV Vrouwen loopt de termijn tot en met 6 februari 2020.  

Start vrije verkoop
Vanaf 30 januari start de vrije verkoop voor het topduel in de Eredivisie Vrouwen via de PSV Kaartverkoop. Dat betekent dat je geen (Seizoen) Club Card nodig hebt om een kaartje voor PSV Vrouwen - Ajax Vrouwen te kopen. Toegangskaarten voor de eerste ring zijn online verkrijgbaar vanaf € 3,- per stuk.