Veel afgelastingen tijdens weekend PSV Academy

jeugd

Vanwege de weeromstandigheden waren verschillende wedstrijden van de jeugdteams afgelast. Alleen PSV O17 kwam zaterdag in actie. Hoe die wedstrijd verliep, lees je in Blik op PSV Campus De Herdgang.

Enkel PSV O17 in actie
Op PSV Campus De Herdgang lag er zaterdag een pak sneeuw waardoor de wedstrijden van PSV O18, PSV O16, PSV O15, PSV O14 en de nacompetitie van PSV O13-2 werden afgelast. PSV O17 speelde wel. De ploeg vertrok naar het noorden waar de wedstrijd wel door kon gaan. Het team won ruim van sc Heerenveen.

De Friese ploeg kwam binnen vijf minuten op een voorsprong, maar Jevon Simons trok de wedstrijd in de 10e minuut weer gelijk. Niet veel later maakte Julian Kwaaitaal de 1-2. Het team scoorde aan de lopende band. Nog voor rust zorgde Emir Bars, Jason van Duiven en Kwaaitaal voor de 1-5. Na de rust pakte het team door. Van Duiven en Simons maakte nog drie doelpunten waardoor het team in de 52e minuut met 1-8 voor stond. Sc Heerenveen kwam nog drie keer tot scoren en de wedstrijd eindigde in 4-8.