Van Veenendaal verlengt haar contract bij PSV

Van Veenendaal verlengt haar contract bij PSV
2 min
Vrouwen

Keepster Sari van Veenendaal heeft haar contract bij PSV Vrouwen verlengd. De captain van Oranje tekent voor één seizoen bij in Eindhoven.

Van Veenendaal keerde afgelopen zomer na een carrière in het buitenland terug naar de Eredivisie Vrouwen. De ervaren keepster is naar eigen zeggen volledig op haar plek in Eindhoven en kende daarom weinig twijfel toen ze met PSV in gesprek ging over een nieuw contract. “Hier staat een gelukkig mens", aldus Van Veenendaal.

"Ik ben gedreven en wil nog altijd iedere dag een stapje beter worden", vervolgt ze. "Dat zit in me en PSV biedt mij de mogelijkheden om mezelf te blijven ontwikkelen. De club zet serieus in op het vrouwenvoetbal. Tegenwoordig kunnen jongens én meisjes dromen om te voetballen bij PSV, te spelen in de Champions League en voor prijzen te strijden. Als speelster wil ik daar graag een belangrijk steentje aan bijdragen.’’

Van Veenendaal is met PSV verwikkeld in een spannende strijd om de titel en mag zich opmaken voor de bekerfinale. Met Oranje kan ze deze zomer uitkomen op de Olympische Spelen.