Van Uffelen Mode officiële kleding supplier van PSV Vrouwen

Van Uffelen Mode officiële kleding supplier van PSV Vrouwen
2 min

De speelsters van PSV Vrouwen gaan voortaan gekleed in de stijlvolle kleding van modemerk Expresso, onder de vlag van Van Uffelen Mode. Hiermee sluiten zij met ingang van dit seizoen aan bij het zakelijk netwerk van de club.

Commercieel directeur Frans Janssen en Van Uffelen Mode-eigenaar Pieter Cox hebben hun handtekeningen gezet onder een driejarige verbintenis waarmee Van Uffelen een suppliership aangaat met PSV Vrouwen. In de samenwerking worden niet alleen de speelsters, maar ook de vrouwelijke medewerksters van de club betrokken. Alle dames gaan voortaan rondom thuiswedstrijden en clubgelegenheden gekleed in de stijlvolle ontwerpen van Expresso en Claudia Sträter, aangevuld met Schutrups Schoenen. De primeur voor de nieuwe kleding is deze week tijdens het toernooi in Rusland voor de UFEA Women’s Champions League, waar PSV Vrouwen woensdag aantreedt tegen FC Lokomotiv Moskou. De speelsters dragen voor het eerst de nieuwe casual chique outfit tijdens deze Europese trip.

Football & Fashion
Frans Janssen toont zich namens PSV verheugd over de nieuwe supplier, "Van Uffelen Mode is weer een nieuwe, enthousiaste partij die we aan het vrouwenvoetbal binnen de club mogen verbinden. Het vrouwenteam, dat vorig seizoen de eerste prijs in de historie van het vrouwenvoetbal bij PSV wist te winnen, heeft nu ook buiten het veld de uitstraling van een topploeg."

Met een breed scala aan merken en stijlen, is er voor iedere vrouw wat wils bij Van Uffelen Mode. “Van Uffelen is erg blij om de sportieve rolmodellen van PSV Vrouwen te mogen kleden in een vrouwelijke en casual look van Expresso waar zij zich prettig in voelen.”

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe supplier van PSV Vrouwen.