Van Osch, Rigo en Lammers van de partij tegen Telstar

Artikel
Van Osch, Rigo en Lammers van de partij tegen Telstar

Jong PSV ontvangt vrijdagavond om 20.00 uur Telstar op Sportcomplex De Herdgang. Hoofdcoach Dennis Haar kan beschikken over Yanick van Osch, Dante Rigo en Sam Lammers. Het drietal komt over vanuit de A-selectie.

Lennerd Daneels keert tegen Telstar terug in de selectie na een blessure. Gökhan Kardes is nog herstellende en ontbreekt in de ploeg van Haar.

Gudmundsson
Jong PSV won afgelopen maandagavond met 2-0 van Jong FC Utrecht dankzij doelpunten van Lammers en Albert Gudmundsson. De IJslandse aanvaller, tegen Telstar ook van de partij, maakte het enige doelpunt in de vorige ontmoeting tussen Jong PSV en de Noord-Hollanders in april van dit jaar.

Linkerrijtje
Het beloftenteam van PSV keerde door de overwinning op de Utrechters terug in het linkerrijtje. Jong PSV staat op de negende plaats met achttien punten. In Telstar treft de ploeg een club die het seizoen goed gestart is. De Velsenaren hebben al 23 punten en bezetten daarmee de vierde plek in de Jupiler League.

Clubmascotte Phoxy en een aantal pieten zullen bij de wedstrijd aanwezig zijn. Kaarten zijn te koop bij de kassa’s op De Herdgang.